Spring naar bijdragen

HighLander

Leden
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over HighLander

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 29-01-1962

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 450
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  18-10-2010

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heemskerk
 • Interesse
  Hardlopen,Mountainbike,Computer en de GPS;-)
 1. HighLander

  Advies Aanschaf Garmin

  Zelf heb ik jaren de Oregon 450 .Ben zeer tevreden erover en heeft vele mogelijkheden.
 2. Mocht je in de toekomst gebruik willen maken van WHERIGO of Chirp dan zijn er een paar Garmins die deze mogelijkheid ook hebben.
 3. HighLander

  Oregon 450

  Defect ? Is hij niet meer te repareren ?.Vraagje, waardoor is hij defect geworden want zelf heb ik ook de Garmin oregon 450.
 4. Topic kan gesloten worden Garmin is verkocht
 5. Te koop: Garmin Etrex Venture Hc. ( Met fietsstuur beugel ) Haarscherpe navigatieMet de eTrex Venture dwaal je in detail. Deze lichte GPS-ontvanger biedt geavanceerd navigatiegemak op een haarscherp scherm in een compacte behuizing. Het apparaat is met één hand te bedienen via de knoppen op de zijkant. Via het pookje op de voorzijde scroll je makkelijk door menus of kaarten. Een bescheiden formaat en grootse prestaties waarmee je uitstekend uit de voeten kunt tijdens het rondtrekken, varen of geocachen. Zijn hooggevoelige GPS-ontvanger zorgt voor verbeterde ontvangst in moeilijke omstandigheden zoals een dik bladerdek in de bossen en dicht bebouwde stedelijke gebieden. En dankzij de verbeterde GPS-ontvangst houdt hij je tot op 3 meter nauwkeurig op koers.Heldere informatieDe eTrex Venture heeft een kraakhelder LCD-scherm dat ook in vol daglicht goed afleesbaar is. Je ziet in één oogopslag de belangrijkste tochtinformatie. Terugreis, verbeterde GPS-informatie en uitgebreide markeringspunten worden overzichtelijk weergegeven. Met dit toestel raak je nooit de weg kwijt. Mocht je ergens niet verder kunnen, dan volg je via TracBack gewoon het elektronische kruimelspoor terug naar je beginpunt. Daar kun je dus rustig een peil op trekken. Natuurlijk kun je de schermverlichting uitschakelen om de batterijen te ontzien. In dat geval gaan ze maar liefst 14 uur mee.De eTrex Venture HC is onmisbaar bij elke excursie. Uitgerust met een hooggevoelige antenne, 24 MB intern geheugen, een ingebouwde basiskaart en een helder kleurenscherm. Dankzij zijn hooggevoelige GPS ontvanger, EGNOS/WAAS compatibel, berekent eTrex Venture HC uw positie supersnel en houdt het GPS signaal vast zelfs onder bomen of tussen hoogbouw. Het voordeel spreekt voor zich: bevindt u zich onder een bladerdek of tussen erg hoge gebouwen, u kunt blijven rekenen op de Venture HC om u te geleiden wanneer het nodig is. De voorgeladen kaart van de 'eTrex Venture HC toont u waterlopen, steden, hoofdwegen, spoorwegen enz. Hij is zo goed als nieuw. 8o € vraag ik ervoor.Verzenden doe ik niet.Hij is aftehalen in heemskerk (Noord-Holland)Reden verkoop aanschaf andere Garmin type.De Garmin staat ook te koop op Marktplaats hierbij zijn ook foto's te zien.
 6. Hier een adres: http://snelbalie.gps.nl/shop/acc/etrex cces vr.gr. HighLander
×
×
 • Nieuwe aanmaken...