Spring naar bijdragen

etceetera

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over etceetera

 • Rang
  Forum Newby
 1. etceetera

  Advies Aanschaf Garmin

  hartelijk dank allemaal. Heb nu de etrex terug en hij doet het op meer fronten nu inderdaad veel beter. Dus het heeft toch al die tijd aan het apparaat gelegen. En tja.. mijn onkunde als 'beginneling' dat ik geloofde dat het aan mij lag, vooral ook omdat hij het af en toe en af en toe niet deed. Dank voor alle goede raden. Ik sluit het bericht hiermee af.
 2. etceetera

  Advies Aanschaf Garmin

  Dankjewel, ga daar zeker kijken!!
 3. etceetera

  Advies Aanschaf Garmin

  Het lijkt me sterk dat de winkel het bij het rechte eind had. Ik zou geen reden kunnen bedenken waarom een earthcache er niet op kan, nooit problemen mee gehad. Ik weet niet of je nog garantie hebt, dan zou ik er zeker nog eens naar laten kijken. Je hebt gewoon recht op een goed werkend product. Als je geen garantie meer hebt, zou een ander model met korting natuurlijk ook een goede optie zijn. Heb vanavond dus inderdaad een nieuwe etrex gekregen, viel nog net binnen de garantie. wilde hem inruilen voor een andere: een oregon, maar dat mocht toch niet. Misschien dat ik deze nieuwe etrex nu kan verkopen, zal eens zoeken of daar op dit forum ook een mogelijkheid voor is.. ben nog nieuw hier.
 4. etceetera

  Advies Aanschaf Garmin

  Hartelijk dank allen voor de reacties. Ik ben niet in het bezit van een smartphone met internet mogelijkheden. Beste Elmo, Ik realiseer me nu dat ik vanaf het begin van aankoop soms 'vreemde dingen' had met de etrex 30. Het zou kunnen zijn dat hij vanaf het begin niet goed werkte, vooral omdat het soms wel en soms niet ging. Maar ik heb praktische hulp ingeroepen van echt ervaren geocachers die het ook niet klaar kregen op dit apparaat, dus het lag in dit geval niet aan mijn onkunde als gebruiker. Al eerder had ik met deze klacht de etrex terug ingeleverd aan de winkel, maar toen viel er volgens hen niets aan te repareren maar wat dat iets wat bij de etrex 30 hoorde... Ik gebruikte ook een geheugenkaartje met voldoende gig en ook het verwijderen van de totale data hielp niet.
 5. etceetera

  Advies Aanschaf Garmin

  hoi! Ik heb een etrex 30, die net binnen de garantie periode steeds vanzelf uit ging. Teruggebracht en nu een nieuwe gekregen. Maar die mag ik wellicht inruilen met bijbetaling voor een duurdere soort. De etrex 30 beviel me zo wie zo niet helemaal omdat ik er geen wherigo op kon doen, en met het laden van earth caches het systeem in de war kwam en ik helemaal geen caches meer via een querie kon downloaden. Tijdens de onderzoekperiode van de etrex kreeg ik een leen oregon 300 van de winkel. Deze had zeker al als voordeel dat ik er wherigo's op kon doen, dat het een touch screen heeft en dat ik de caches op alfabet kon opzoeken in dat apparaat. Kunnen jullie me aanraden welk apparaat ik het beste zou kunnen kiezen om deze voordelen te hebben? Bij vergelijking van de toestellen op internet kom ik er niet achter of iedere oregon deze mogelijkheden heeft. Ik hoef geen fototoestel op mijn gps. Bij voorbaat hartelijk dank voor jullie meedenken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...