Spring naar bijdragen

Ravje

Leden
  • Aantal bijdragen

    50
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Ravje geplaatst

  1. Ravje

    Simpele Gps Gezocht

    Pb onderweg.
  2. Ik stuur een bijlage mee van een letterkaart die in groep 3 van de basisschool wordt gebruikt om de juiste schrijfwijze aan te leren. Op de letterkaart zie je ook dat de ij de 25 ste letter van het alfabet is. Voor de komst van de computer hadden we dit probleem nog niet. Toen was de ij gewoon de 25 ste letter en werd en wordt die nog steeds aan elkaar geschreven. Dus voor mij en al mijn kinderen in de klas is de ij de 25 ste letter.
  3. Als ik op een cache-pagina bij FIND ..... nearby caches of this type, that I haven't found aanklik, krijg ik alle cache-types te zien. Dat had ik twee dagen geleden nog niet.
  4. Ravje

    Rupsen, Rupsen En Nog Een Rupsen

    De afgelopen week heb ik diverse caches gedaan in Zuid-Limburg en afgezien van een enkel rupsje heb ik geen grote hoeveelheden aangetroffen.
  5. Ik heb gekozen voor foto 6. De kleuren zijn heel mooi en er zit veel humor in de foto.
  6. Ravje

    Cachen Te Paard

    In de Loonse en Drunense duinen kan je naar hartenlust paardrijden en cachen. Ik weet eventueel ook nog een plek voor je waar je je paard een nacht kan stallen.
  7. Ravje

    Rolstoel in Zuid-Limburg

    Dat is een goede tip. Maandag ga ik weg. Mijn moeder had er zin in.
  8. Ik ga in de meivakantie met mijn moeder naar Zuid-Limburg en wil daar o.a. gaan cachen. Mijn moeder loopt gewoonlijk met een rollater, maar we willen nu een rolstoel meenemen. Ik zou het zo leuk vinden om eens met mijn moeder te cachen. Welke multi-caches (max. 4 km) in Zuid-Limburg zijn geschikt?
  9. Dank je wel! Dat zocht ik.
  10. Ik heb een eenvoudige GPS zonder aanduiding van wegen. Als ik een mysterie-cache heb opgelost zou ik graag willen weten wat de preciece lokatie is. Ik heb ook geen Tom-Tom en kan Ozi-explorer niet downloaden omdat ik geen PC maar een Mac heb. Met welk programma kan ik coordinaten invoeren zodat ik de lokatie kan aflezen? Graag advies.
  11. Ravje

    De ultieme GeoCaching prikstok?

    Ik gebruik een metalen sateprikker. Neemt gemakkelijk mee in je rugtas en je maakt er hele kleine gaatjes mee en je hoort als je op metaal prikt of plastic.
  12. Dank jullie wel voor jullie reacties en jullie tips. Ik ben al een hele tijd bezig met het uitzetten van deze multi-cache en wil het zo zorgvuldig mogelijk doen. Ik heb al een paar wijzigingen moeten aanbrengen omdat er wat verdwenen was door vandalisme. Een bevriend-gps stel wil voor mij de cache gaan lopen.
  13. Ik ben bezig met het uitzetten van een multi-cache van ongeveer 10 km. Nou heb ik gelezen dat je de coordinaten van de cacheplaats 5 keer moet opnemen en daar een gemiddelde van moet nemen. Als ik dat ook doe van de tussenligggende waypoints dan ben ik daar best een tijd zoet mee. Hoe hebben jullie dat gedaan?
  14. Ravje

    Geocachen in Duitsland

    Bedankt voor jullie reactie. Ik weet dat ik nu in Duitsland anders moet gaan zoeken. En hoe is dat in Frankrijk? Van de zomer ga ik naar Frankrijk. Moet ik nog ergens rekening mee houden?
  15. Ravje

    Geocachen in Duitsland

    Het pinksterweekend ben ik in Duitsland geweest in Saarburg. Ik had een aantal caches in de buurt uitgezocht om op te speuren. Ik ben er achter drie aangegaan en heb er geen een kunnen vinden. Na de tweede begon ik te twijfelen of mijn kaartdatum WPS84 wel goed was. Ik heb toen een vriend in Nederland gebeld en hij zei dat in Duitsland de zelfde kaartdatum werd gehanteerd. Toch klopte de coordinaten niet en heb ik daardoor op de verkeerde plek gezocht. In Nederland heb ik nooit moeite met het zoeken van de cache. Wie weet wat er is verkeerd gegaan?
  16. Ravje

    Problemen GPS

    Ik ben zaterdag weer aan het geocachen gegaan en op nog geen 2 meter gaf hij de juiste positie aan. Dus dat hele cachen wordt nu een fluitje van een cent.
  17. Ravje

    Problemen GPS

    De instellingen stonden niet goed. De kaartdatum stond op Dutch, die heb ik nu op WGS 84 gezet. Ik hoop dat het probleem nu is opgelost. Bedankt!
  18. Ravje

    Problemen GPS

    Heel erg bedankt voor jullie reactie. Nu ik dit zo gelezen heb vermoed ik dat er iets met de instellingen niet in orde is. Zoals ik het al schreef heb ik het met alle tot nu toe gevonden en niet gevonden caches, zelfs met die van prof.Y Lupardi. Dus daar ligt het niet aan. Jullie horen nog van mij
  19. Ravje

    Problemen GPS

    Ik heb gemerkt dat mijn GPS bij iedere cache er 50 tot 125 meter naast zit. Ik vind dat nogal veel. Zonder de aanwijzingen van de website lukt het me dan ook vaak niet om de cache te vinden. Wie heeft dit ook?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...