Spring naar bijdragen

Jaruti

Leden
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Jaruti

 • Verjaardag 24-11-1973

Previous Fields

 • Twitter
  teamjaruti

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 1. Ik begrijp dat hij inmiddels opgehaald is. Veel cache plezier ermee! Hihi dat bloemtje ging nu niet lukken. Dan werd het een droogboeket eer ik het zou zien.
 2. Ik heb in Ede nog een quinny Freeweeler 4 wielen staan incl wandelwagen bak en voetenzak. Voor een bloemetje mag je die ophalen. Verder was ik bij het cachen heel blij met mijn draagdoeken.
 3. zoals veel teams: het zijn de eerste twee letters van de namen van onze kinderen ja-ru-ti
 4. Jaruti

  Ftf Log Volgt!

  Ik vind het zelf wel fijn om te lezen of metaal al weg is of niet. Spannend is het toch wel want in de tijd dat jij onderweg bent kan er nog iemand loggen natuurlijk. Ik heb zelf geen mobiel internet dus ik log altijd pas thuis. Soms gaat daar ook wat tijd overheen. Tja dat kan gebeuren. Dat is ook geen probleem. Wel vind ik het jammer, ook voor de CO, als het logje achteraf dan niet alsnog geschreven wordt. Maar goed, er zijn geen logregels die zeggen hoe snel je moet loggen online, hoeveel regels je bericht moet bevatten. Dus iedereen doet het op de eigen manier en laten we elkaar maar gewoon in die waarde houden. Dat geldt met zoveel dingen rondom het cachen. Ik zie veel meer gebeuren waar ik mijn vraagtekens bij heb. Dat is niet mijn manier van het spel maar kennelijk wel hun manier.
 5. Jaruti

  Ftf Log Volgt!

  Weer die ..*&%^7 statistieken, ik cache voor mijn eigen lol en ik vraag niet om die statistieken... Ik vind het heerlijk om een keer te rennen voor goud, gewoon voor het gevoel wat het geeft en voor de ftf eventjes.. statistieken zijn voor mensen die zichzelf zo geweldig vinden dat iedereen moet zien hoe "goed" ze wel niet zijn... Dat de rest van het gezin papa of mama niet meer ziet, maakt dan niet uit.. je staat wel mooi op nr 1... je hoeft niets met die statistieken. Als je er niets mee wilt prima toch. Ik vind het wel leuk om bij te houden. Ik sta er wel van te kijken hoe je daar meteen een waardeoordeel aan geeft ten aanzien van mijn moederschap.
 6. Jaruti

  Ftf Log Volgt!

  Voor de echte statiestieken maakt dat wel uit. Er kan er maar 1 daadwerkelijk FTF hebben, dus ook al loggen jullie beide met FTF, in de statiestieken krigjt alleen de eerste FTF toegewezen en de ander niets (volgens globalcacheing). Metacaching houdt weer de telling aan dat als er meerdere FTF loggen, de eerste FTF online deze toegwezen krijgt, de volgende automatisch STF. Er kan achter FTF dus echt maar 1 naam staan.
 7. Wat een leuke verrassing zeg. En is de mensen ook gelukt om de cache te vinden?
 8. Als beginnende cachers (22 founds) moeten wij natuurlijk reageren. Wij cachen met 3 kinderen van 7,5 en 2 jaar. Persoonlijk heb ik geen belang bij zo'n lijst Ik vind het wat dubbel op. Je kan aan het aantal sterren en de reacties bij de logjes goed opmaken of hij te doen is of niet. Maar wat is voor ons een goede cache: geen moeilijke berekeningen, geen projectie. verder waren wij echt zoekende in de termen. Een cursus hoe ga je met je gps om was welkom geweest maar ach na 22 founds lukt dat ook aardig. Dus tja welke cache kan op de lijst? Zeg het maar...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...