Spring naar bijdragen

Geo-Ewoud

Leden
  • Aantal bijdragen

    36
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Geo-Ewoud

  • Verjaardag 23-07-1986

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin eTrex Vista HCx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    28-11-2009

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Vlaardingen
  • Interesse
    Rode Kruis vrijwilliger, i.o. voor SIGMA-teamlid en Geocaching sinds kort.
  1. Geo-Ewoud

    Zaklamp met groot vermogen

    Ik heb een LedLenser P17 voor het nachtwerk, krijg altijd erg leuke reacties op zijn krachtige lichtbundel. http://www.ledlenserusa.com/product_info.php?modelNum=8417
  2. Persoonlijk vind ik de notificatie service handiger, aangezien ik regelmatig op pad ben en mijn email gesyncd wordt op mijn tel. Die kleine vertraging af en toe kan ik goed meeleven.
  3. Zelf vind ik ze persoonlijk wel leuk, vooral als je nog even de gelegenheid heb om met de legger/bewoners te praten. Van mij mogen ze blijven.
  4. Ik heb zelf in de winkel beide toestellen in mijn hand gehand, heb ongeveer een half uur zitten spelen met beide apparaten. Uiteindelijk zelf voor de Etrex Vista HCx gekozen vanwege het snelle bedieningsgemak. De map 60 Csx vond ik persoonlijk te groot en niet handig bedienbaar. Wat ik je alleen maar kan adviseren is ervaar beide toestellen, ga lekker zitten spelen met beide toestellen en kijk welke jij het prettigst vindt! Het is net als het kopen van een spiegel reflex camera, hou ze in je handen, kijk door de zoeker, speel met de kopjes en maak vanuit dat oogpunt je beslissing.
  5. Fijne kerstdagen en een gelukkig 2010
  6. Hij is geweldig gemaakt, alleen nu nog even de kaas uit me oren halen.
  7. De cache "ligt/lag" bij een pilaar van de metro bij de oprit en afrit van de snelweg, kan de commotie wel begrijpen. Het zijn belangrijke verkeer aders van de ring Rotterdam. Denk niet dat er toestemming is gegeven voor deze plek.
  8. Hier nog een artikel met wat meer foto's, kan je ook duidelijk zien dat er een geocaching sticker opzit. Het was hier bij mij zowat om de hoek, als ik had geweten dat het helemaal afgezet was had ik wel even gaan kijken.
  9. Hallo, Zojuist op P2000, het paging systeem van de hulpdienste,n zag ik deze berichten voorbij schieten uit mij regio. Geocatcher die waarschijnlijk opzoek was naar een cache of er een aan het plaatsen was. Hij heeft idg. pech, want hij is opgepakt door de politie 08-12-09 22:46:58 Politie Rotterdam-Rijnmond Onderzoek koffertje bij A4, mogelijk vuurwerk. 08-12-09 23:25:46 Politie Rotterdam-Rijnmond 201 Verd. pers. 2 A4 Li 69.7-72.6 Tunnel-Kethelpl (Oostbaan) 71,9 d sdm 08-12-09 23:31:37 Politie Rotterdam-Rijnmond update koffertje. Betreft Geo Catching. 1 verdacht persoon aangehouden Ben benieuwd welke cache het was, op Google Earth kijken met GC-pluging kan ik alleen deze bedenken http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC1CGDF
×
×
  • Nieuwe aanmaken...