Spring naar bijdragen

Team Klus

Leden
 • Aantal bijdragen

  32
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Team Klus

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 13-12-1973

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex H
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  13-12-2009
 • Lengtegraad
  5.47189
 • Breedtegraad
  52.22696

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. V.w.b. de kant waar dit draadje nu heen gaat: als er niet op een papiertje is gelogd, dan inderdaad ook niet digitaal loggen met een FOUND. Dus: mee eens
 2. Ah, ik schuif een stoel aan en pak de popcorn er bij. Dit kan weer een nieuwe discussie opleveren... LOL <..vind ik leuk..> Ondertussen zijn de popcorn en borrelnootjes vervangen door de pepernoten en brand de kachel ook weer, mmmm gezellig.
 3. Team Klus

  Geocaching.com

  HIJ IS ER WEER!!!
 4. Team Klus

  Geocaching.com

  Check hier: http://status.geocaching.com/ De site is offline.
 5. Ik zit al een kwartier naar 2 hamsters te kijken (Geocaching.com is temporarily down for maintenance. We are working on the site and expect to be back shortly. While you wait, check out this video of the hamsters that run our server)
 6. PN, vanuit het verre Nunspeet heel veel beterschap! We hopen dat je snel weer op de been zult zijn en als afleiding wat bomen gaat perforeren met je punaises
 7. Team Klus

  Wat Is Het

  Héé Gertje, ik moest kloppen, want de bel doet het niet.........
 8. Team Klus

  Geoleaks Vraag

  Ik WIL GEEN lid worden van GL! Maar ik weet wel het coördinaat!! Mag ik nu de BAN-ner gebruiken? (waarschijnlijk wordt mijn IP nu al door GL op een zwarte lijst gezet, omdat ik een negatief bericht over ze publiceer... )
 9. Misschien wil iemand een verzoek indienen voor een nieuwe knop: "Rapporteer ongewenst gedrag" of: "Rapporteer ongewenste log".
 10. Time flies when you have fun
 11. Team Klus

  Vaarwel!

  Alleen de voorpret van W! was al grandioos. De grandioos snelle reacties op de e-mails. De grandioze hulpvaardigheid tijdens de waardeloze tocht. Nu ruim 4 maanden later teren we nog steeds op deze cache, daarom vinden wij het geweldig WAARDELOOS dat er geen vervolg komt op W! PN, (varkentje,) HET GAAT JE GOED!! BEDANKT VOOR DEZE SCHITTERENDE CACHE
 12. Team Klus

  Nieuwe Trend?

  Ik heb er een nachtje over geslapen alvorens te reageren. Ik stond net op het punt om een cache online te gaan zetten, heb dat uit protest niet gedaan. Vandaag toch online gezet, omdat we ons niet moeten laten leiden door iemand die ONS spel wil verpesten. Is het een oproep waard aan iedereen, die er ook moeite mee heeft, waar bewuste persoon gelogd heeft om zijn log te verwijderen? Misschien gaat hij dat binnen een paar dagen van de 1013 found terug naar een kleine 10-tal (of gaat dat niet werken? Het is te proberen waard). Ik hoop wel dat de gewraakte video's verwijdert worden, verder zou ik ze graag nog een keer lopen, incl. H! van onze vriend PN.
 13. Afgelopen in zaterdag in Zwolle een multi gedaan. En wat denk je..... cachelocatie precies onder een door rupsen bevolkte boom. De draden hingen echt overal, met daaraan duizenden rupsen. Ik moest slalommend er tussen- en onderdoor. Griebel..... Daarna het doosje weggegrist en wegwezen!! Tja, na het loggen moest hij weer terug .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...