Spring naar bijdragen

Fokje Modder

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Fokje Modder geplaatst

  1. Komt redelijk overeen met "geen mening" Hoe kom je daar nu bij? Is de opmerking: "Waar bemoeien we ons mee" gelijk aan het hebben van geen mening? Niet in de context van de genoemde meningen in de poll Het is wel degelijk een mening, een overduidelijke mening. Als bewuste optie ook in de poll had gestaan en men had voor deze optie gekozen dan zegt met tegen de pollstarter namelijk hetzelfde. Waar bemoei jij je mee? En dat komt redelijk overeen met het hebben van geen mening?
  2. Stel dat inderdaad een dusdanig overweldigend aantal mensen tegen de voortuincache stemt... Dan wordt het tijd om eens met .com om tafel te gaan zitten om de guidelines hierop aan te passen. Vooralsnog heeft een meerderheid er geen problemen mee. Het forum blijft natuurlijk wel een manier om over dit soort dingen te discussieren. Tenzij je een andere manier weet. Dan schat je de inbreng van de Nederlanders wel heel er hoog in. Je denkt toch niet dat geocaching.com naar aanleiding van een aantal cachers in Nederland de guidelines over de hele wereld wijzigt? De 13000 forumleden hier is maar een handvol geocachers vergeleken met de totale geocachers wereldwijd.
  3. Ik zou nog een optie erbij willen hebben in de poll, namelijk: * Waar bemoeien we ons mee?
  4. Wat ik echt niet begrijp is dat teammembers van geocaching.nl meewerken aan deze poll en een mening geven dat loodrecht tegenover de guidelines staat van hun zogenaamde zusterorganisatie geocaching.com. Dat doet me denken aan "Met zulke vrienden ben je geen vijand nodig" Vervelend is de suggestie dat iemand met een voortuincache waarschijnlijk te laks is om ergens anders een cache te plaatsen. Waarom niet wat positiever en denken dat het misschien iemand is die slecht ter been is en daarom ivm snelle onderhoud een cache in de voortuin plaatst? Even een vraag. Stel dat iedereen hier op het forum een stem uitbrengt en dat de uitslag is dat de voortuincache moet verdwijnen. En dan? Wat gebeurt er met de uitslag? Stel dat de 13000 forumleden allemaal stemmen en voor 90% kiezen dat de voortuincaches per direct moeten verdwijnen, verdwijnen ze dan ook? Als dit namelijk niet zo is, kan iemand me dan het nut uitleggen van deze poll? Of is het weer een van de manieren om gal te spugen over een cachevorm waar men weer eens niet van houdt? Heeft men iets aan de poll of is het gewoon weer niets anders dan bladvulling?
  5. Het ligt er maar aan waar je kijkt. Probeer het hier eens: http://www.geocaching.com/my/logs.aspx?s=1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...