Spring naar bijdragen

Herman

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Herman geplaatst

  1. Beste Team goe-cachet: dat is de oplossing. Bedankt!!!
  2. Ik heb hetzelfde probleem. Gisteren was het nog wel mogelijk om de kaart te openen in een apart venster. Jammer, het was een goede faciliteit. Komt misschien nog terug????
  3. Herman

    Garmin Birdseye

    Dat zal inderdaad moeten blijken. Sommige dingen veranderen natuurlijk niet snel maar toch.... We zullen de reviews wel lezen denk ik.
  4. Herman

    Garmin Birdseye

    Net gelezen op Tweakers.net: Garming BirdsEye Garmin heeft een dienst gelanceerd voor het downloaden van satellietbeelden en luchtfoto's op zijn outdoor-navigatiesystemen. De beelden kunnen gecombineerd worden met de topografische vectorgraphics van de systemen. De BirdsEye Satellite and Aerial Imagery is een jaarlijkse abonnementsdienst waarmee luchtfoto's op een select aantal Garmin-navigatiesystemen getoond kunnen worden. Deze luchtfoto's maken het in combinatie met de kaarten mogelijk om gebouwen, wegen, paden en andere landschapskenmerken eenvoudig te herkennen. De maximale resolutie van de satellietbeelden zou een halve meter per pixel bedragen en er kan worden in- en uitgezoomd. Daarnaast is het mogelijk om vectorgraphics, zoals de berekende route of hoogte-informatie, over de satellietbeelden te projecteren. Zo kunnen bijvoorbeeld rugzaktoeristen aan de hand van icoontjes snel kampeerplaatsen opzoeken, terwijl ook op het gebied van geocaching en de jacht toepassingen te bedenken zijn. De nieuwe BirdsEye-dienst is beschikbaar voor de Oregon-, Dakota- en Colorado-gps-systemen van Garmin. Om de satellietbeelden op een outdoor-navigatiesysteem te zetten, moet deze verbonden zijn met een pc of Mac met Garmins BaseCamp-applicatie. Daarmee kunnen ook lokaties en routes op de kaart worden aangegeven. De dienst wordt alleen als abonnement voor Garmin-apparaten aangeboden en kost 29,99 dollar per jaar. Leek me te leuk om jullie te onthouden. Bieker2009
  5. Herman

    Geocaching.com ligt plat

    Dat krijg ik inderdaad ook. Gelukkig gaan de meeste mensen nu nog niet cachen. Maar er zijn er wel die een listing willen openen en dat lukt ook niet. Gelukkig gebeurt niet niet veel. Eigenlijk heb ik het nog niet meegemaakt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...