Spring naar bijdragen

dark_angel1969

Leden
  • Aantal bijdragen

    35
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over dark_angel1969

  • Verjaardag 26-01-1969

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    garmin Oregon550
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    mei 2008

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    veghel
  1. dark_angel1969

    Vaarwel!

    Dankzij de spoilers op Youtube en op de site waarvan JIJ wel weet welke ik bedoel, zijn er jammer genoeg flink wat caches gearchiveerd. Het enige wat je zou kunnen gebruiken is de spoiler die een legger toevoegt. Lukt het niet, dan lukt het niet. Je hoeft niet elke cache te loggen/op te lossen. En dan nog, mocht je er niet uitkomen, een mailtje naar de legger is toch niet zo moeilijk. Dankzij al die onzin komt H! er niet. On topic: Phoenix bedankt voor de geweldige cache.
  2. dark_angel1969

    Batterij Laders

    Ik heb afgelopen week eneloops besteld bij NKON. Goede winkel en niet duur. Meteen een goede lader erbij gekocht van ANSMANN de Energy 8 plus voor maar 55 euro. Bij Conrad en andere winkels ligt deze lader er voor 100 euro.
  3. Ansmann lader zijn zeer goed. Ik heb zelf de 2850mAh batterijen en een lader van Ansmann. Deze versie is iets goedkoper.
  4. @Zugfuhrer: jij moet gewoon caches blijven maken. Twitter van Kruimel Kruimeldief De nieuwe reviewer is aangekondigd. Wie het is mag hij/zij zelf zeggen De schat is vandaag gevraagd en moet nog ingewerkt worden. De schat lijkt me toch een vrouw.
  5. Je kunt ook links klikken bij alle links: For online maps... Geocaching.com Google Map Google Maps MapQuest Yahoo Maps Bing Maps Die werken ook.
  6. De mijne is van heel vroeger toen ik nog vaak on-line computergames speelde. Later is de 1969 toegevoegd omdat dark_angel al vaak in gebruik was. Heb ik hier dus ook maar zo gelaten. Dan hoef ik er niet zoveel verschillende te onthouden/bewaren.
  7. dark_angel1969

    Garmin Birdseye

    Wat vinden jullie ervan? Garmin BirdsEye. De foto's zijn volgens mij van dichterbij genomen als bv Google Earth beelden. Persoonlijk vind ik het er wel leuk uitzien. Maar wat zou een toepassing kunnen zijn? In de toekomst geen kaarten nodig meer maar foto's binnenhalen?
  8. Paperless zal het nooit echt worden. Je neemt dan wel je cache mee in de GPS maar je zult toch het een en ander op moeten schrijven voor eventuele berekeningen. Ik heb de 60csx gehad en werk nu met de Oregon 550. Lekker makelijk met het touchscreen. Stukken sneller als de pijltjestoets van de 60csx.
  9. IK nomineer deze GC17D0E van mtkoef. Mooi gemaakt, goed over nagedacht en ook de cachebox is schitterend.
  10. Autoreply zou ik niet aanzetten. Eerst controleren of ze de cache ook gelogd hebben. Dan pas een mailtje met de code toesturen.
  11. Mag een slotje op. Is verkocht aan frans71.
  12. Kijk op de foto's. Daar kun je het scherm zien. Totaal pakket inclusief Nederlandse handleiding:
  13. Okee, er zit geen bon bij. Die ben ik kwijt. Je hebt altijd garantie bij Garmin. 250 euro is een vraagprijs, geen vasteprijs....daarbij zit er nog een paar extra spullen bij. Bieden kan altijd.
  14. Te koop een Garmin 60CSx. Inclusief tasje, 2GB geheugen kaart en een autolader. Weinig tot geen gebruiksporen. Geen bon aanwezig. Prijs 250 euro of doe een goed bod.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...