Spring naar bijdragen

Teki-D

Leden
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Teki-D geplaatst

  1. Teki-D

    Osm Open Source Map

    Kijk eens op: http://www.javawa.nl/gmtk.html
  2. Als ik in een bepaald gebied wil gaan cachen ga ik meestal via: http://www.geocaching.com/map/ zoom to address; een plaatsnaam invullen ? Ik kan wel een plaatsnaam invullen, maar het scherm wordt niet meer gevuld met een kaartje. Zou dit nu nog voor alleen PM'ers zijn ?
  3. Dank je wel, hoe simpel kan het zijn ?!
  4. Bestaat er een mogelijkheid om reeds gearchiveerde caches (die ik nog niet gedaan heb) zichtbaar te maken ? Niet dat ik ze wil lopen, maar ik wil eens kijken wat er bij ons in de buurt aan caches is geweest, die ik nieuw leven kan inblazen, of juist een nieuwe cache maken zonder de punten uit de reeds gearchiveerde caches te gebruiken.
  5. Ik ben zelf niet zo'n voorstander van voortuincaches. Misschien dat er duidelijker aangegeven moet worden in de cache omschrijving dat het om een voortuincache gaat, je kunt hem dan overslaan indien gewenst.
  6. Als we een cacheroute via download overzetten naar onze GPS krijgen we een hele serie van wp's op onze navigatie. Hoe kan ik nu al die losse wp's als één route laten weergeven ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...