Spring naar bijdragen

Fl@nders

Leden
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Fl@nders geplaatst

 1. Fl@nders

  Nieuwe cache plaatsen

  Is er iemand die mij kan helpen om zelf caches te leggen ? Ikzelf heb er bijna 300 gevonden en nu wil ik er ook zelf gaan leggen maar ik weet niet hoe. Ik ben in het bezit van een smartphone en het vinden van caches gaat vrij vlot hiermee maar ik zie nergens coördinaten om zelf ergens een eigen cache te leggen. Weet er iemand hoe ik coördinaten kan vinden met een smartphone ?
 2. en mag ik uit die cache dan ook een Coin of TB uitnemen en hoe geef ik dat dan door?
 3. mag ik een coin leggen in een cache(die ikzelf al enige tijd terug heb gelogd)? en als dit mag hoe moet ik dat dan doorgeven op deze site...moet ik die cache dan voor de 2de keer loggen ??
 4. Wat houd je bezig?www.geocaching.nl/diy/RegisterUser.php

  1. Toon vorige opmerkingen  2 meer
  2. Peetee

   Peetee

   Om de DIY functie te mogen gebruiken moet je op het forum ingelogd zijn.

  3. Fl@nders

   Fl@nders

   maar hoe geraak ik bij de stats ?

  4. Peetee

   Peetee

   Ja normaal klik je gewoon op Statistieken, maar blijkbaar werkt dat bij jou niet. Heb je al een activatiecode aangemaakt? Op de startpagina via Doe het Zelf, en dan Activatiecode.

   Werkt dat ook niet, maak dan even een ticket aan op de startpagina via "Contact us".

 5. Fl@nders

  Wat Is Tb Hotel????

  ja natuurlijk mag je een tb hotel vaker gaan bezoeken (zo denk ik er toch over). volgens mij is een tb hotel een plaats die heel makkelijk bereikbaar is en vaak ligt aan een snelweg of vlieghaven. waar mensen voorbijkomen uit verschillende landen en daar dus vlug hun tb of coin kunnen droppen en hopen dat die snel verder reist. ik denk dus wel dat je er ook verschillende tb's of coins mag uitnemen . maar een regel in het geocachen is toch nog steeds: als je er iets uitneemt leg je er iets voor in de plaats . mvg Fl@nders
×
×
 • Nieuwe aanmaken...