Spring naar bijdragen

Team Oosterom

Leden
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Team Oosterom

 • Verjaardag 22-01-1974

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex Vista
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  februari 2004

Contact Methods

 • MSN
  freekoosterom@gmail.com
 • Website URL
  http://freekoosterom.blogspot.com
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  freekoosterom

Profile Information

 • Woonplaats
  De Meern
 1. Ik mis nog steeds een paar logs van caches in Zwitserland van augustus. Is het al 'morgen' , of is de lijst nog niet afgewerkt? Ik ben wel benieuwd naar de status.
 2. Het artikel heb ik ook als pdf gekregen en is hier te downloaden.
 3. En voor de nieuwsgierigen in Amersfoort.... Morgen wordt hetzelfde stuk ook geplaatst in de Amerfoortse Courant editie van het AD.
 4. Inderdaad ook Team Oosterom kocht vanochtend even een ADtje, want Team Oosterom leest 'trouw' een andere krant. En ik moet mij aansluiten bij TrackLeader. Het resultaat mag er zijn. Duidelijk stuk. Goede uitleg en geen poespas. Op een kleine persoonlijke misser aan het eind van het stuk na is Team Oosterom erg tevreden met het resultaat. "Vrouw" Oosterom doet ook graag aan geocaching en hier staat een 'niet' te veel in het AD. TrackLeader kan jij het scannen, want ik heb zelf geen scanner. TNX!
 5. Begin vorige week kreeg ik een leuke email in mijn mailbox. Of ik bereid was om mee te werken aan een artikel over Geocaching in de regio Utrecht. Natuurlijk! En dus trok Team Oosterom en samen met een journalist van het AD een avondje op uit om het een en ander uit te leggen over geocaching. En wat is er dan leuker om dit in de praktijk te doen met een leuke multicache. De Zaaiers en Leeuwerikje vonden het ook leuk om mee te lopen en dus liepen er drie teams en een journalist Rondje de Haar (GCRRH8) langs de boerderijen in Linschoten. Alle punten waren goed te vinden en het rondje was dan ook makkelijk te maken. Bij het laatse waypoint is het bankje dan ook zeer handig voor het berekenen van de eindcoordinaten. De cache was makkelijk te stoppen op de eindlocatie. Morgen, donderdag 18 mei, In de loop van de volgende week is de complete reportage te lezen in de stadseditie van AD/Utrechts Nieuwsblad.
 6. Dit was typisch een draadje dat ik met veel interesse heb zitten lezen. Ten eerste omdat het onderwerp van het draadje ook mij erg interesseert: hoe kan je zonder "op te vallen" een tijd naar iets zoeken, zonder dat passanten argwaan krijgen. Ook ik heb weleens van die momenten dat je denkt: wat zullen zij nou van mij denken?. Soms is het ook wel een voordeel om geocacher te zijn. Nog nooit heb ik bij de cache Maritiem Museum zo lang en aandachtig naar een motor van een schip kunnen kijken. En er is niemand die dat dan vreemd vindt. Ik heb er in dit draadje in ieder geval een paar handige tips en trucs bijgeleerd, waarvoor hartelijk dank. Verder verandere het draadje een paar keer van topic. Er werden andere problemen besproken en er werd kritiek geleverd op het bespreken van deze problemen door anderen. Wat mij daarbij steeds opvalt is dat fora zo lastig zijn om je gevoel te uiten. Ik merk het zelf ook dat ik in het schrijven lastig gevoelens kwijt kan. het geschreven woord mist toch een stukje intonatie die je met je stem wel kan leggen en een stukje non verbale communicatie (lachen, fronsen) die met een smileys maar lastig te benaderen zijn. Vreemd is dat lezers toch vaak een gevoel bij een post van een ander krijgen in een forum, die de poster er helemaal niet mee bedoeld heeft. En de poster wordt daar ook op aangesproken. Ik kan me voorstellen dat sommige posts bij lezers een irritatie teweeg kunnen brengen. Ik vind dat het aan de ervaren posters op dit forum om gevoel en verstand te scheiden en dit in hun reacties in dit draadje mee te wegen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...