Spring naar bijdragen

Ronald en Jose

Leden
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Ronald en Jose geplaatst

  1. Als cache eigenaar sluit ik me volledig aan bij Malyenki's standpunt ! Geopatra. Ben het er ook wel mee eens, zelf hebben we nu 5 caches en als je ziet hoe snel die "leeggeroofd" worden, niet normaal. Maar ik doe er wel één keer in de zoveel tijd wat leuke dingen in. Zelf ga ik hiervoor naar de spullenhulp daar vind je leuke dingen voor een paar dubbeltjes. Je moet wel kijken of het schoon is en of het er nog mooi uitziet. Maar meestal vind ik aardig wat leuke dingen. José (stoethaspels)
  2. Hartstikke bedankt voor alle uitleg, ben weer een stuk wijzer geworden en ga ermee aan de slag. Thanx
  3. Hallo, Weet iemand hoe ik een banner van een cachepagina in mijn profiel kan plaatsen? Ik krijg de optie knippen/plakken nl helemaal niet.
  4. http://www.geocaching.com/images/WptTypes/cito_72.gif Nee, ik bedoel dat zakje met het logo dat je onderaan de pagina van een cache ziet met de woorden dat je de rommel mee moet nemen die je onderweg vind.
  5. Hallo allemaal, Weet iemand hoe ik aan het "cash in trash out" logo kan komen voor op de pagina van mijn cache? groetjes
  6. Ronald en Jose

    Prikstok

    Geocoinshop.de levert een zoek/prik stok die oprolbaar is. Kost geloof ik wel iets van tegen de 40 euro
  7. We hebben zelf ook nog een zaklamp mee (led model), fototoestelletje en niet te vergeten een soort van zoekstok. We hebben er een aangeschaft voorzien van een magneet op het eind en een led lampje. Zeer handig om Nano's te zoeken. Handschoenen is ook nog een optie. Het is niet overal even smakelijk namelijk. En inderdaad zeer verslavende hobby
×
×
  • Nieuwe aanmaken...