Spring naar bijdragen

WiDi-Team

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door WiDi-Team geplaatst

  1. Bij de aanschaf van mijn eTrex Vista - Europe, zat de MapSource v6 CD. Deze bevat van West Europa alles tot in detail, wegen en restaurants, tank stations etc. Deze kaarten zijn volgens mij minder dan een jaar oud, omdat er al wijken en wegen in vermeld worden welke er vorig jaar nog niet waren. Groetjes van het WiDi-Team!
  2. WiDi-Team

    Travel Bug

    *mgr was me voor *
  3. Owjee Ik heb dit week-end en vandaag nog e-mailtjes ontvangen van caches op mijn watch-list. Verder heb ik zelf nog geen gekke dingen geconstateerd. Of toch wel? De weekly notification is deze week dubbel verstuurd, en sommigen hebben nog helemaal geen notification ontvangen, lijkt erop dat er toch wat probleempjes zijn met de mailings. Hopen maar dat het snel is opgelost Groetjes van het WiDi-Team!
  4. Beste allemaal, Ik ben nog niet zolang actief in Geocaching land, maar wat ik tot nu toe heb gezien is dat in veel caches werkelijk niets van waarde overgebleven is. Ik heb zelf voor mijn tochtjes al redelijk wat leuke goodies aangeschaft, wat er in de caches zit is meestal niet 'begerenswaardig'. Sterker nog, vaak kom ik goodies tegen welke vuil, of kapot zijn. Ik probeer zoveel mogelijk de caches op te vrolijken met goodies van wat betere kwaliteit, maar uiteindelijk gaat dat ook in de papieren lopen. Ik denk dat dit voornamelijk een mentaliteitsprobleem is, het zou moeten zijn dat we met zijn allen de goodies ruilen voor een gelijkwaardig alternatief. Misschien denken niet alle cachers hieraan als ze op pad gaan, maar laten we hopen dat de medecachers zich middels een forum als dit bewust worden van het uiteindelijke doel, een leuk gevulde cache vinden, en met een glimlach deze goodies doorgeven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...