Spring naar bijdragen

DanyellO

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin 60CSx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    maart 2007

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.danyell.nl

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Woonplaats
    Rozenburg
  1. Uit verveling! Ik kom al 18 jaar één week in juni op Vlieland en afgelopen juni zat ik een keer ’s avonds op m’n hotelkamer te bedenken wat voor avondommetje ik zou gaan maken. Ik had eigenlijk niet zoveel zin om voor de zoveelste keer doelloos een wandelingetje door overbekend gebied te maken. Ik had van vrienden wel eens wat over geocaching gehoord en (internetverslaafd als ik ben, had ik een laptoppie bij me ) ben wat gaan googelen. Al gauw vond ik dit forum en Geochaching.nl, waar ik op de kaart ben gaan zoeken of er iets op Vlie lag. En ja hoor … Voor de coördinaten moest ik me natuurlijk registreren op GC.com, dus dat ook maar gelijk gedaan. Volgens mijn GPS was het 5 km lopen vanaf mijn hotel naar de cache, dat was net wat ik zocht! Ik heb toch wel even lopen zoeken op de locatie, maar uiteindelijk had ik dus m’n eerste cache te pakken. Ik vind het leuk, maar ik geloof niet dat ik zo fanatiek zal worden als de meesten van jullie. ’t Zal voor mij iets blijven wat ik af en toe eens doe, maar dan wel met veel plezier, dat wel!
  2. Leuk is dat op Google Earth nog steeds te zien is hoe het eiland er vroeger uit zag! Compleet met akkers, boerderijen en hoge populieren. Ben benieuwd wanneer dat stukje geactualiseerd wordt ...
  3. DanyellO

    Hoofdlampen

    Kan je de elastiek niet net over je pet heen trekken? Of vastzetten met twee paperclips of haarspelden? Of haal de elastiek door de verstelband heen! Of nog mooier, maar een of twee lusjes op je pet aan de achterzijde met een drukknoop waar je de elastiek van de hoofdlamp in vastzet. Dat met die lusjes is wellicht idd iets om te proberen. En papercplipjes ed kan natuurlijk ook gemakkelijk worden uitgetest. Ik zie me al als een soort van "vrouw van 6 miljoen" lopen met allemaal klipjes en schuifjes en dingetjes Ik heb het elastiek van m'n hoofdlampje één keer goed op maat gemaakt en nu zet ik het iedere keer vast op m'n pet met een paar speldjes die ik ooit als souvenir heb gekocht. Van die pins, die kan je gewoon op je pet laten zitten tot een volgende keer, staat nog leuk ook! Bijkomend voordeel als je het elastiek een beetje strakker zet is dat je pet ook nooit meer van je kop waait als er wat meer wind staat!
  4. Nee, we hebben allebei een account. dus we kunnen allebei loggen. Ik vroeg me alleen af of hier ongeschreven regels voor waren. Bedankt voor het snelle antwoord!
  5. Hallo allemaal, ik ben een complete nieuweling hier en ook een volslagen newbie op het gebied van geocaching. Maar de vraag die ik heb hoort denk ik wel in dit draadje thuis. Ik heb een vriendin die ook net begonnen is met geocaching. Ik ken haar van een wandelforum, zij woont in het oosten van het land en ik in het westen. We wonen dus veel te ver van elkaar af om samen dingen te doen, maar soms gebeurt het dat we allebei ergens een wandeltocht lopen en daar een nachtje overblijven. Als we dan besluiten om een keer samen een cache te gaan zoeken, mogen we hem dan wel allebei als found loggen? Ik zie hier namelijk meerdere mensen ingeschreven als een team, maar dat zijn wij natuurlijk niet en dat zullen we ook nooit worden. Maar ik zou het niet leuk vinden als maar één van beiden zou mogen loggen. Overigens sta ik hier ingeschreven als Danyell, maar op geocaching.com als DanyellO. Daar was de naam Danyell al in gebruik. Ik heb hier om naamsverandering gevraagd, maar daar heb ik nog geen antwoord op. En nog een klein vraagje: Is hier ergens een voorsteltopic? Of doen jullie daar niet aan? Groetjes, Danyell
×
×
  • Nieuwe aanmaken...