Spring naar bijdragen

Carolaa

Leden
  • Aantal bijdragen

    46
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Carolaa geplaatst

  1. Ik heb vorig jaar een GPS gezocht voor het lange-afstands wandelen. Kijken of de afstanden wel kloppen, en zien waar je gelopen hebt Tijdens het zoeken naar informatie over GPS kwam ik vaak op de site geocaching terecht. Ik ben me erin gaan verdiepen en had al zin om te cachen voordat ik het ding gekocht had. In juni 2009 dus mijn GPS aangeschaft en meteen een buurvrouw zo gek gekregen om mee te gaan cachen. Het werd een groot succes. Ik was meteen verslaafd. Ik heb ondertussen meerdere wandelvrienden aangestoken met dit virus, en steeds als we meedoen aan georganiseerde wandeltochten kijken we of er caches liggen onderweg. Dit soms tot frustratie van de organisatie omdat wij weer van de route af zijn Ik moet zeggen dat ik de combinatie van puzzelen en veldwerk zo leuk vind, dat mijn interesse steeds meer verschuift van kilometers maken bij wandeltochten naar cachen.
  2. Super, een lange wandeltocht als cache-event. Ik begin morgen al met trainen, dan loop ik van Winterswijk naar Arnhem..80 km Ik hoop echter dat ik er op tijd weer ben op 1 mei, want dan kom ik terug van een wandelvakantie in Tsjechie. Dan kan ik 2 mei ook komen..ik houd t in de gaten!
  3. DIE moeten helemaal verboden worden Eggg nie.. afgelopen zondag nog eentje gedaan met 42 geo d'ors, en we kwamen uit in een achtertuin... schitterend was deze! Maar voortuinen waar het niet meteen duidelijk is waar het moet liggen heb ik ook een hekel aan.
  4. Carolaa

    Teken!

    Ik wandel zowat elk weekend, winter en zomer, korte en hele lange afstanden, en dus ook vaak in de bossen. Maar teken heb ik nog nooit opgelopen de afgelopen 5 jaar dat ik wandel. Sinds ik cache (een halfjaar)...al wel een aantal teken verwijderd. Het komt meestal als de caches bij eikenbomen zijn verstopt en ik daar loop te wroeten en te zoeken. 3 weken geleden nog een teek opgelopen onder mijn horloge. Geprobeerd hem eruit te halen, maar dat mislukte want er bleef nog wat achter. Toen de rest eruit gepulkt en toen is het een wondje geworden. Maar de teek is verdwenen.
  5. Ik heb het destijds ook gelezen, en heb het artikel zelfs nog bewaard. Wel grappig want ik was zelf een paar weken daarvoor begonnen met geocachen en daarvoor kende ik het niet, en ook niemand in mijn omgeving. En dan staat er opeens een stuk over in de krant.
  6. Zo ligt er ook een cache in Valkenburg waar mijn naam op staat, maar die ik niet heb gelogd.. Ik kwam er met een wandeltocht aldaar langs, samen met een wandelmaatje. Maar omdat we niet veel tijd hadden heb ik niet zo lang gezocht, de cache dus nie gevonden. Wandelmaatje is daarop de volgende dag teruggegaan, heeft m toen wel gevonden..zonder GPS, want cached zelf niet, en ze hebben toen mijn naam en datum vd vorige dag erin gezet. Dat vond ik nie zo eerlijk, dus heb besloten m nie te loggen. Hoewel Valkenburg een heel eind weg is voor mij, ik kom er vast nog wel eens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...