Spring naar bijdragen

Toyeco

Leden
 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Toyeco

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2009

Profile Information

 • Woonplaats
  Breda
 1. Toyeco

  Geocaching.com ligt plat

  ...ennuh je krijgt de PQ's niet meer binnen via de mail, maar ze zijn te downloaden van GC.com
 2. Ik weet niet waar je het over hebt, want hij is al gearchiveerd! Op 1 augustus 2009. Ik vind het enigsinds ongepast van Waldio om bovenstaande te roepen, want dit is volgens mij juist op hem van toepassing. Of cachers moeten tegenwoordig zelf kunnen archiveren? (Zo te zien alleen een verzoek tot archivering, verder is er nog niets gebeurd...)
 3. Toyeco

  Wat te doen met een geocoin?

  http://wiki.geocaching.nl/index.php/Geocoins
 4. Toch zie ik daar ook logjes waar ik denk "tsja... je kan ook naar de andere kant doorslaan". Neem bijv deze log bij diezelfde cache. Daar denk ik dan dat de logger doorgeschoten is in zijn kritiek en in het onfatsoenlijke terecht komt. Je kan best zeggen dat die locatie ongelofelijk slecht is, maar daar hoef je nog niet mensen persoonlijk voor aan te vallen wat hier wel gebeurt. Mij valt op dat de GCVote beoordeling lijkt te kloppen... Logje is wel beetje jammer, misschien had die cacher beter anoniem kunnen stemmen.
 5. Dit had ik niet gedacht van jou Kruimeldief. Als jij het niet wilt gebruiken moet je het zeker niet doen. Maar om anderen te beperken jouw caches te waarderen vind ik een beetje raar. Vind het zelf ook niet zo nodig om de GCvote beoordeling in een logje te plaatsen. Maar als een geocacher dat wel wil doen is dat zijn eigen keus, iedereen speelt het spelletje op zijn eigen manier (tot op zekere hoogte natuurlijk). Kan het wel zijn dat hij van cache eigenaren een hoop e-mailtjes krijgt met vragen over GCvote. Vervolgens is het een kleine moeite om iemand even de website van GCvote terug te mailen... Hetzelfde is naar mijn mening het geval bij Geo d'Ors, als iemand niet weet wat het is kan je toch even verwijzen naar de uitleg op geocaching.nl. Is sowieso leuk om te vertellen dat het een eer is dat de betreffende eigenaar een "Geo Award" heeft gekregen... Zojuist al mijn gevonden caches gewaardeerd met GCvote. Werkt echt geweldig! Daarnaast blijf ik ook nog gewoon de Geo d'Ors uitdelen, ik zie een groot voordeel in de combinatie van beide systemen!
 6. Bedankt voor de geweldige tip!! Heb er zojuist één besteld
 7. Toyeco

  prikstok gezocht

  Had niet verwacht dat er nog cachers zijn die denken dat hun GPS te traceren is.... het is en blijft toch echt alleen een ontvanger. (Tenzij je een Iphone of iets dergelijks gebruikt natuurlijk)
 8. Waarom zou iemand deze willen kopen als hij duurder is dan een Oregon 300???? Heb je de prijs vergeleken met in dezelfde shop? Of heb je het over een import Oregon? Een reden kan in ieder geval formaat zijn. Als je bijvoorbeeld op Kieskeurig kijkt zijn er een aantal NLse internetshops die de Oregon 300 voor minder dan 300 euro aanbieden. Ik zou niet meer willen betalen voor z'n kleine broertje met een kleiner scherm...
 9. Toyeco

  Gevonden In Een Cache

  Bier weggegooid? Zonde! Ik ben al jaren op zoek naar een cache waar een blikje bier in zit. Welke was dat??? Klik Hier Voor Vier Flesjes Bier -----------> Als ze er nog in zitten Nou breekt mijn klomp
 10. Dat scheelt slecht 5 cent met onze vrienden in Notter...klik... Bij waypoint krijg je er ook nog een broek bij. Waarom zou iemand deze willen kopen als hij duurder is dan een Oregon 300????
 11. Bedankt allemaal en vooral Chef!! De muppets doen het weer Bedankt Zou je de oplossing ook met ons willen delen?? Nu is het een beetje éénrichtingsverkeer...
 12. Goede vraag! Ik heb hier ook af en toe last van... vooral als ik niet thuis op m'n eigen laptoppie zit. Wie o wie weet hoe dit is te verhelpen?
 13. Toyeco

  Gevonden In Een Cache

  Even mezelf aanhalen. Hmm staat toch echt: "als het expres gebeurt". twijfelde even. Er zit idd een beetje twijfel in je bericht! Maar bedoelde ook niet specifiek jouw post...
 14. Toyeco

  Gevonden In Een Cache

  Idd BaJo, krachtig samengevat wat ik bedoel!
 15. Toyeco

  Gevonden In Een Cache

  Ik vind het zeker vreemd dat er een pilletje in een cache is aangetroffen. Maar ik begrijp niet dat iedereen meteen van het slechtste uitgaat. Natuurlijk kan dit zo zijn. Maar het kan toch ook echt per ongeluk gebeuren. Zo woonde ik een jaar of 5 geleden nog in een studentenhuis. Daar vond ik in de deuropening van mijn kamer op een bepaald moment een pilletje tegen stemmingswisselingen. Ik wal al bang dat m'n vriendin dit gebruikte en dat ik dat dus niet wist.... Bleek achteraf van een huisgenoot te zijn... (Ik begrijp echt niet hoe hij het voor elkaar heeft gekregen, maar goed, kan dus bij de cache ook per ongeluk zijn... al sluit ik verkeerde bedoelingen ook niet uit) On topic: ik ben een keer vuurwerk tegen gekomen in een cache. Waren maar sterretje, maar lijkt me niet de bedoeling, natte sterretje kunnen voor kinderen ook gevaarlijk zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...