Spring naar bijdragen

puffin-team

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door puffin-team geplaatst

  1. Allen dank voor de reacties. We zijn weer terug uit Nieuw Zeeland) en we hebben helemaal geen problemen gehad met douane of security. De GPS en PDA zaten in de handbagage en geen haan die er naar kraaide (we hebben ze maar niet aangedaan).
  2. Een oud draadje al maar ik ben benieuwd of er nog nieuwe ervaringen zijn op dit gebied. Ik heb zelf m'n GPS al een aantal keer als handbagage meegenomen zonder enig probleem maar ik heb nu een verhaal van iemand gelezen wiens GPS en radio in Dubai door de douane was ingenomen. Hij zou 'm in Sydney terugkrijgen maar dat is nooit gebeurd. Het verhaal was een "recente vluchtervaring" op vliegtarieven.nl. Ik zou m'n GPS en PDA niet graag kwijtraken en twijfel nu tussen handbagage of ruimbagage. Wat vinden jullie?
  3. Even de feiten, voor zo ver mij bekend v.w.b. permutatie 4: Eerste log van "permutatie 4: twee": 9 september 2006 16:45 (eerste op logrol) 9 september 2006, 22:00 cache nog niet actief op geocaching.com Email "Kruimeldief: publish permutatie 4:twee": 10 september 2006 2:20 tweede log op logrol: 10 september 9:15 Rara, hoe kan dat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...