Spring naar bijdragen

Rebel & the Bandits

Leden
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Rebel & the Bandits geplaatst

  1. Rebel & the Bandits

    2010

    Gewoon een mooi cache-jaar Hoe we dat gaan doen ? Gewoon die caches te lopen en te puzzelen en op te pikken waarvan wij denken dat ze de moeite waard zijn. En, dat zijn er heel veel.......
  2. Ik vind ze wel leuk, mits aangegeven met sticker/logo. Voel me anders nogal ongemakkelijk om zomaar een tuin in te lopen en onder de bosjes te zoeken....Mijn man heeft nergens last van die duikt meteen ongegeneerd een voortuin in.
  3. Gefeliciteerd met je nieuwe logo, ook wij hebben hem mogen ontvangen vorige week. En EC mogen wat mij betreft niet ontbreken, iedere zondag doen we er een of twee op mijn verzoek. Het zijn vaak mooie locaties met een prima verhaal erbij en vaak een heerlijk plekje om een pauze in te lassen met koffie en broodjes. En ach ja wat stelt het voor zo'n logo behalen , niks toch maar moet alles in het leven nou zoveel voorstellen dan ? Wat stellen de rankingen voor ? niks toch ! Maar wel leuk om even te weten .... Het hele GC is toch een groot plezierig niks voorstellend tijdverdrijf ? Heerlijk ontspannend en onschuldig vermaak, alhoewel......dat is weer een andere discussie .
  4. wij zijn ook startende geocachers en hebben inmiddels 50 caches gevonden in ca. maand bezig met ........ jawel 'n tom tom! het kan wel, maar een echte GPS zal best wel nauwkeuriger zijn. Bij Tomtom dat je soms even op en neer moet lopen, zodat hij zelf kan zoeken. Sommige zijn zo geniaal verstopt, dat je ook het principe van het verstoppen en vinden moet "leren". in het begin wisten we zelfs niet wat we konden vinden. even doorbijten. Wij zijn nu toe aan een GPS omdat het een zeer leuke hobby is.
  5. Rebel & the Bandits heet ons kersverse team. De naam komt van mijn 2 Parson Russell Terriers Rebel en Bandit. Twee honden die dol zijn op jagen en de natuur en speuren natuurlijk !!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...