Spring naar bijdragen

Mauske

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Mauske geplaatst

  1. Hmm, op de site van toponederland staat te lezen dat de kaartjes pas de 2de helf van Februari verwacht worden ! snik
  2. Spelbreker ?? nee helemaal niet... Het is het bewijs dat het gaat komen en ach ik wacht al jaren op die kaartjes.. kunnen die 2 maandjes ofzo er nog wel bij ! hihi Tralalalala... ik ben zo blij ik ben zo blij !
  3. Het is eindelijk zover. Garmin brengt waarschijnlijk nog voor deze kerst TOPOGRAFISCHE kaarten op de markt voor de Garmin Gps ontvangers.. De prijs zou rond de 130 euro zijn voor de cd.. Eindelijk eindelijk...... dit zijn de kaartjes waar ik zo lang op heb moeten wachten... en ja het wachten wordt beloond... Wordt vervolgt.......
  4. Mijn eigen cache RUST en ONRUST nabij Mierlo (NB) is perfekt op de fiets te doen ! Zeer mooie omgeving en door de week ook lekker rustig..
  5. Hoi.. Na het aanmelden van mijn cache Rust en Onrust heb ik na een paar dagen een email ontvangen dat hij op de site staat en dat de zoektocht kan beginnen.. Inmiddels is mijn cache al een paar keer bezocht. Nu vroeg ik me af wanneer mijn cache terug te vinden is op de kaart van Nederland op de site ?? Ook op de kaart van nieuwe Caches staat hij niet op ? Moet ik hem ergens aanmelden voor plaatsing op de landkaart of gaat dit automatisch over aan paar dagen ofzo ??? Wie kan me wat uitleg hierover geven ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...