Spring naar bijdragen

WinnieThePoohNL

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door WinnieThePoohNL geplaatst

  1. Wilde hier geen nieuw topic voor aanmaken maar voor de mensen die interesse hebben in Lock & Lock doosjes, ze hebben nu een "Try now" actie, 3 doosjes (HPL805, 806 en 807) "t.w.v. 14,-" (bij de meeste zaken uiteraard wel iets goedkoper) nu voor 6,-, gratis verzending. http://www.locklock.nl/promo-set-1.html
  2. WinnieThePoohNL

    Cache Markeren

    Het duurt even voor je je activatiecode ontvangt, dit is een handmatige actie van iemand van het .nl team. Dus waarschijnlijk krijg je de code nog.
  3. Ik was begonnen met een variant op m'n naam maar zag al snel dat op geocaching.com erg leuke namen voorbij kwamen en had toen best wel spijt. Een vriendin van me heb ik al heel snel aangestoken, zij heeft een mickey mouse tik en noemde zich dus MickeyMouseNL. Ik heb zelf een Winnie the Pooh tik en gebruikte op fora van een andere hobby altijd al een Winnie plaatje als avatar. Toen ik erachter kwam dat het mogelijk was een verzoek tot naamswijziging in te sturen bij geocaching.com, was het snel gebeurd en werd ik WinnieThePoohNL. Zo zijn we ook nog een beetje een team, al hebben we tot nu toe alleen caches in amerika samen gedaan en in NL nog niet maar dat komt nog!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...