Spring naar bijdragen

veer12

Leden
 • Aantal bijdragen

  51
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  etrex vista hcx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 maand
 1. Als je de Garmin export macro gebruikt, je zet bij Include Attribute POIs het vinkje bij Corrected, zie je die als uitroepteken terug op de kaart van je Garmin. Terp1234 dankjewel voor het antwoord! Daar kan ik verder mee.
 2. Ik ben wel al enigszins met GSAK bezig en daar via corrected coordinates de opgeloste puzzels aan het invoeren. Ik weet echter nog niet hoe je in GSAK kunt zorgen dat als je het gpx bestand naar je GPS stuurt de vraagtekens in bijvoorbeeld een uitroepteken kunt laten veranderen.
 3. Heel veel beterschap en ik hoop dat je snel weer op de been bent om ons weer op het verkeerde been te zetten! Veer12
 4. Zelf heb ik nog maar één cache uitgezet en daarbij met jullie te maken gehad. Jammer dat bij de caches die waarschijnlijk nog wel gaan volgen dit niet meer het geval zal zijn. Maar ik kan wel inzien dat jullie behoorlijk veel voor het geoacachen hebben gedaan en dus hartstikke bedankt daarvoor!
 5. veer12

  Logjes Niet Zichtbaar

  Deze zag ik in het topic geocaching.com onderhoud. Het is dus eerder voorgekomen. Yep dat is de goede aanwijzing. Het is me toch een keertje gelukt om de data om te wisselen. Ik heb ze terug gevonden. Dankjewel!
 6. veer12

  Logjes Niet Zichtbaar

  Nee dat krijg ik niet te zien terwijl de pagina ervoor wel de het aantal caches vermeld staat met de 17 erbij. De banner geeft ook het aantal nieuwe caches weer. Het staat me bij dat ik het één keer eerder op het forum voorbij heb zien komen. Ik ga ervan uit dat als ie geteld heeft dat de logjes ook weer tevoorschijn gaan komen.
 7. veer12

  Logjes Niet Zichtbaar

  Die van 2 augustus zijn toch de caches die we op 2 augustus hebben gedaan. We hebben dit weekend, 6 en 7 augustus 17 caches in de Weerribben gedaan. Die worden dus gek genoeg wel geteld maar niet vermeld op cachenaam en loginhoud. De logjes met betrekking tot de TB's verschijnen wel.
 8. veer12

  Logjes Niet Zichtbaar

  Zojuist heb ik zo'n 17 caches gelogd. Ze worden wel geteld in mijn profiel maar bij de caches zijn ze niet zichtbaar en ze worden ook niet vermeld bij de gelogde caches de afgelopen 30 dagen. Ze zijn ook niet zichtbaar als ik in mijn profiel een lijst met gelogde caches wil laten zien. Heeft iemand anders ook zo'n ervaring? Of zijn er werkzaamheden bij geocaching.com?
 9. Ik weet niet hoe je bij Garmin het verzoek hebt ingediend. Zelf heb ik het destijds via de internationale website gedaan. Nooit meer iets van gehoord. Vervolgens via Bever geprobeerd. Zij hebben het via geloof ik de Amerikaanse helpdesk geprobeerd. Ook nooit meer iets van gehoord (meer dan een half jaar gewacht). Inmiddels zit er een servicecentrum in Nederland. Bever heeft het verzoek daar neergelegd: Binnen een week een nieuwe unlockcode gelinkt aan het nieuwe toestel.
 10. Ik denk dat het probleem inderdaad is dat je nu bij een nieuw toestel de kaarten probeert te installeren. Zelf heb ik mijn etrex vista hcx in de reparatie gehad. Ik kreeg een nieuw toestel terug. Hierop zat geen city navigator meer. Het lukte me niet mijn gekochte versie op het nieuwe toestel te installeren. Uiteindelijk heeft Bever (daar had ik het toestel gekocht en in reparatie gegeven) in contact met Garmin gezorgd dat er een nieuwe unlockcode kwam die gelinkt was aan het nieuwe toestel. Nu heb ik ook op het nieuwe toestel de city navigator geïnstalleerd.
 11. Ik ben eigenlijk wel blij met zo'n papieren tijger en vind het niet zo'n punt dat er nou niet persé direct sancties mogelijk zijn.
 12. veer12

  Nieuwe Trend?

  Als ik voor mezelf spreek ben ik er zeker niet voor om iemand af te branden. Maar ik voel me wel vrij om aan te geven wat voor effect gedrag van iemand op mij heeft. In dit geval vind ik het erg vervelend dat iemand geen respect toont voor de CO. Ik vind het wat te eenvoudig om te zeggen dat CO hun eigen caches afbranden. Tuurlijk de keuze om hun cache te disabelen maken ze zelf. Ze hadden het ook niet kunnen doen. En een ander kan het ook niet voor ze doen. Maar om de CO nu verantwoordelijk te maken voor het afbranden van hun eigen cache in deze situatie lijkt me een vreemde voorstelling van zaken.
 13. veer12

  Nieuwe Trend?

  Volgens mij worden nu vooral een paar topcaches met de grond toe gelijk afgebrand.
 14. veer12

  Nieuwe Trend?

  Oei, dat vind ik toch wel heel erg dat iemand door zijn koppigheid en het zich niet willen aanpassen aan de wensen van twee topcachemakers het verbruit voor een heel stel popelende goedwillende cachers. Erg jammer!
 15. veer12

  Nieuwe Trend?

  PN, ik ben het volledig met je bericht eens. Zelf hadden we gelukkig de gelegenheid om je cache in de eindfase te lopen. Diep respect voor wat je neergezet hebt! Maar eerlijk gezegd waren wij ook even op het verkeerde been gezet met de uitnodiging uitgebreid foto's te plaatsen. We hadden een foto gemaakt die we erg leuk vonden maar die ook wat van het WP verraadde. Uiteindelijk besloten we de foto niet te plaatsen omdat het teveel verraadde. Maar we wisten ook niet goed wat je bedoeling was. Het leek erop omdat het het einde van deze cache was dat er meer openheid getoond mocht worden. Ook in de log hebben we uiteindelijk besloten niets te zeggen over de unieke WP's omdat daarmee toch ook het plezier voor de laatsten minder zou kunnen gaan worden. En bij deze cache moet je eigenlijk de WP's niet in beeld of op schrift zien maar beleefd hebben en erdoor verrast zijn. Dat is het enige wat telt en dat we hebben we flink kunnen ervaren! Ik vind het vreemd als je cachers aangesproken hebt en mensen reageren er vervelend op en verwijderen de foto's niet. Ik zou het erg jammer vinden als hiermee een volgend intiatief ontmoedigd wordt! We hebben nu één cache van Dukkie gelopen en dat was ook erg grandioos. Erg jammer dat dat nu op youtube geplaatst wordt en dat mensen niet van zins zijn om op verzoek het filmpje eraf te halen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...