Spring naar bijdragen

hilva

Leden
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over hilva

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  augustus 2008

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  13
 1. Moest er mijn wachtwoord voor opzoeken maar wij zijn er zeker bij met 2 personen.
 2. Uit een forum in Amerika: Just a quick update. I contacted Groundspeak about this issue, I e-mailed Brady (Grand High Pobah) and let him know that I mentioned it to them. Apparently the squeaky wheel gets the grease, here is aqn e-mail I just received from the Grand High Pobah: Hi Lee, You have the magic touch to be sure. I just got an email from Groundspeak asking me if they could be of help. Now that has got to rate as one of the 7 wonders of the modern world. I am very appreciative of their offer so I will be in contact with them about what might work out best. I owe you big time. Brady Binnenkort weer up en running voor wie het interessant genoeg vindt.
 3. Vrienden uit Amerika bleken deze hobby te hebben. Ze stuurden me een gescand artikel uit hun plaatselijke krant toe waarin zij geinterviewd werden. Dus ik ging eens kijken op geocaching.com. Daarvoor moest je wel een account aanmaken, en dat was het begin van de verslaving. Augustus 2008 vonden wij onze eerste cache met de TomTom. Diezelfde TomTom bezorgde ons nog 40 andere caches. Maar toen werd het tijd voor het serieuzere werk en op aandringen van de overzeese cachers ging ik die nieuwe GPS maar in Chicago kopen, bij de enige echte Garmin shop. (Ze hoefden overigens niet lang aan te dringen hoor!) Inmiddels staat de teller over de 1300 caches en zoals al meerdere cachers geschreven hebben is het geocachen niet meer weg te denken uit ons leven. We genieten van de plekje waar we anders nooit zouden komen, zowel dichtbij huis als verder weg. Gisteren nog een heerlijke 15 kilometer lange wandeling in Hoogvliet gedaan. Inmiddels heb ik mijn zus en zwager, haar twee kinderen met partner en kids en een nichtje al aan het cachen gekregen, dus de familieuitstapjes staan vaak in het teken van.... En in mei stapt mijn man voor de eerste keer van zijn leven in een vliegtuig om samen met onze vrienden daarginds te gaan cachen....allemaal dankzij Geocachen! O ja, de naam is Dutchlandian. Maar die naam mag ik alleen op geocaching gebruiken van mijn dochter, heb hem van haar "gejat". Wist ik veel dat het maken van die account destijds zo'n gevolgen zou hebben. Veranderen wil ik hem niet, hij is me te dierbaar.
 4. Vandaag had ik ook geen pen bij me. Met een houtje heb ik mijn naam in het boekje kunnen krassen. Er is altijd een alternatief als je geen pen bij je hebt. Tc Hoi Techtnetium, Ik heb vandaag de Leemputten-cache gedaan en je naam er met pen bij geschreven! Vond het zo zielig staan dat stokjes-logje.
 5. hilva

  Www.cacherstats.com

  Heeft niets met je eigen instellingen te maken. Ik heb het ook een keer gehad met mijn eigen website. Google en FF waren toen een beetje te voorbarig. Hier is een link die je meer er over vertelt: http://www.wwohn.nl/gerapporteerde-aanvals...l-en-effectief/
 6. hilva

  Fotowedstrijd

  Bij -8 graden Celsius proberen een cache te loggen. Niet uit de grond te krijgen, dus een briefje bovenop achter gelaten. Is toch nog goed gekomen! Niet hier dus, maar de foto kun je in ieder geval ergens zien....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...