Spring naar bijdragen

dropje

Leden
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door dropje geplaatst

  1. Kreeg gisteren een melding dat mijn cache erg nat was. De logger vond het ook geen manier om een cache te verstoppen. De log verbaasde me want het was toch een knappe ammo-box. Vandaag maar even controleren. Wat schertst mijn verbazing? Kist weg maar de cache ligt er nog wel. De originele geocaching sticker zit wel op de vervangende verpakking; een echte KOMO vuilniszak. De inhoud compleet doorweekt. Ik laat de blaadjes van het logboek voorzichtig drogen. De rest kan direct de vuilnisbak in. Ik hoop dat ik de cache binnenkort kan herplaatsen. Ik baal hier wel van...
  2. Met een aantal collega's in 2003 een gps route gelopen van SBB. Aangezien ik zelf vrij veel wandel al snel op zoek naar een Gps. Al snel een etrex legend gekocht. Je weet wel nog zo'n blauwe. Als je dan vervolgens op internet op zoek gaat naar info en routes dan kom je al snel uit op Geocaching.
  3. Net even gekeken bij RWS. Inderdaad een prachtige foto.
  4. Het is natuurlijk een pittige tocht. Maar goed als je weet dat het 37 km is dan doe je 'm alleen als je het leuk vindt om 37 km te lopen. Mij lijkt het zeker wat! Het is natuurlijk omgeving Nijmegen dat vraagt om een stevige wandeling. Ik kijk er inderdaad nu al naar uit.
  5. De DP 10 kun je volgens mij door een prisma heel nauwkeurig aflezen. Ik heb zelf een DP 65 deze kun je door het "global system" overal ter wereld aflezen. Deze heeft geen last van Inclinatie. Voor Geocachen is dit een beetje een luxe. Of je moet van plan zijn de hele wereld over te gaan. De DP 2 heeft dit "global system" niet. Die kun je dus alleen in onze streken gebruiken. Is voor geocaching volgens mij meer dan genoeg.
  6. dropje

    Lopen met GPS

    Ik heb de gps op de rug. Je moet de rugzak even van de arm laten glijden maar geen geslinger of een slechte ontvangst. Ach iedereen zal hiervoor een eigen beproefde methode hebben.
  7. Tja dat zijn aardig wat bomen!
  8. dropje

    Kompaspeiling & magnetisch

    Ik heb zelf ook de Legend. Heb het net even nagekeken maar die projectie kan ie dus wel. Heb het zelf nooit gebruikt maar naar aanleiding van dit stukje kwam ik er achter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...