Spring naar bijdragen

the jumpers

Leden
  • Aantal bijdragen

    56
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door the jumpers geplaatst

  1. Poetin? Trump? of..... toch Hillary
  2. je bedoelt bij "zoek opties" ? Hier werkt alles naar behoren.
  3. the jumpers

    Eerste Garmin Kopen

    Wij gebruiken al een aantal jaar, en met veel plezier, de GPSmaps 62ST Het is in het begin wel even doorkrijgen hoe alles werkt en je alles het beste in kunt stellen maar als je er eenmaal gewend bent dan is het een prima en nauwkeurig apparaat om mee te cachen. Onze ervaring is dat die in ieder geval (spat) waterdicht is, stootvast is, de batterijen lang mee gaan en een duidelijk beeldscherm heeft zowel op de dag als 's nachts. Wij hebben tot nu toe 1 nadeel ontdekt en dat is dat het beeldscherm snel krassen vertonen. Dit hebben we opgelost door hem te voorzien van anti-kras folie. De kaarten zijn makkelijk te verkrijgen en de sd kaart is meer dan toereikend om er vele landkaarten op te zetten. We hebben inmiddels een 2e in de kast liggen als reserve.
  4. Ja, doet het idd weer. Alle geocache links aangevuld met een s en voila...... Bedankt voor de tip en slordig van .com natuurlijk
  5. Wij zijn al een paar keer in Losheim am see geweest en daar in de buurt zijn er volop mogelijkheden om alle soorten caches te doen zowel trails, multies en puzzels. De omgeving is er erg mooi. let er wel op dat je de multies goed uitzoekt want er zitten pittige klimmetjes tussen. Veelal lopen de multies gelijk met officiële wandelpaden en zo kan je zien wat de terrein gradatie is. Veel plezier.
  6. the jumpers

    Garmin Gpsmap 62S

    Ja over kalibreren gesproken dat is wel een leuke met de Garmin62s / st want dat is ons tot op heden nooit gelukt. ALTIJD foutmelding dat het kalibreren mislukt is na de laatste handeling. Zelfs tijdens de aanschaf van onze 2e lukte het de verkoper niet om de gps te kalibreren. Slechte zaak natuurlijk maar wij nemen het maar voor lief en zijn er inmiddels aangewend dat er afwijkingen in blijven zitten.
  7. Omdat er wel eens problemen zijn met de banners die op geocaching dot com staan heb ik voor het volgende gekozen t.w. Benodigdheden: (free) account tinypic en een leeg tekst bestand Met Faststone Capture maak ik een kopie van de banner die op de website staat of download deze afbeelding en sla deze op in een directory op de laptop. De banner upload ik vervolgens naar tinypic dot com. De verkregen link bij tinypic, HTML voor websites, kopieer ik in zijn geheel naar het tekstbestand. Als je de link van tinypic 1:1 naar je profiel kopieert krijg je een hoop reclame en meer van dat soort ellende dus om dat te voorkomen moet je de link gaan bewerken. In rood en groen wordt aangeven wat je moet veranderen. <a href="http://nl.tinypic.com?ref=10p591h" target="_blank"><img src="http://i68.tinypic.com/10p591h.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a> Rood wordt vervangen door (bijvoorbeeld) http://coord.info/GC1CJ01 Deze zie je als je op de pijl klikt naast het cachenummer, rechtsboven op de cache pagina Groen wordt vervangen met een gekozen stukje standaard tekst style="width:183px; height:45.75px; (hebben gekozen om alle banners even groot te maken) In het begin is het een beetje gepriegel maar als je er een paar gedaan hebt krijg je er wel handigheid in. Belangrijk is up to date backup te hebben van de tekts onder het kopje Bio in je profiel instellingen, gaat er op geocaching eens iets verkeerd dan is het een kwestie van knippen plakken en je hebt al je banners en wat je daar had staan weer terug. Veel plezier, misschien heb je er iets aan.
  8. the jumpers

    Banners Verdwenen

    Ik zag het vorige week ook, het rare was dat het maar op 1 banner invloed had. Gerepareerd zoals boven beschreven en hij stond er weer
  9. the jumpers

    Garmin Gpsmap 62St

    Sold! Namens mijn broer iedereen bedankt voor de reacties. P.s. Excuus was inderdaad de info voor de 64st maar was de 62st.
  10. the jumpers

    Garmin Gpsmap 62St

    Mijn broer kan door ziekte niet meer cachen en ik wil jullie op dit zo goed als nieuwe apparaat attenderen. Vraagprijs € 200,00 Staat ook op Marktplaats. Ik doe er voor de koper zo'n beetje ALLE Pro kaarten van Europa bij. Iets voor jou? Kenmerken Conditie : Zo goed als nieuw Type : Landkaarten Merk : Garmin Gebied : Benelux Beschrijving Productomschrijving De Garmin GPSmap 64st is een robuust outdoor toestel dat is voorzien van een groot 6.6 cm kleurenscherm met een resolutie van 160x240 pixels, anti-reflectieve coating, dubbel batterij systeem en kan 65.000 kleuren weergeven. Hierdoor is het scherm in het zonlicht goed afleesbaar. Kortom een kwalitatief goed scherm voor outdoor gebruik. Kaarten: Recreatiemap Europa Fietsroutenetwerk Benelux Onroute fietskaart Open fietsmap Benelux Gewoon een prima apparaat waar je veel plezier van zal hebben.
  11. the jumpers

    Nachtcache

    Gebruiken de TK41 en HP15 hoofdlamp TK 41 + zeer goede lichtopbrengst + gaat zeer lang op batterijen + 3 lichtstanden + sos - veel batterijen HP15 + Toppertje
  12. the jumpers

    Tomtom

    Voor ik verder ga, met de bovenstaande macro krijg ik ongeveer hetzelfde als met het gebruik van tomtom export functie van gsak. ik heb zomaar een gebied gekozen met 69 verschillende caches ik start de makro de tt bestanden worden netjes in de opgegeven directorie geplaatst en doorgestuurd naar de TT alleen... 5 Traditionals (ipv 21), 12 multi's (ipv 24) en 1 Earthcache (ipv 4) Zijn er instellingen in gsak of de makro die ik over het hoofd zie?
  13. the jumpers

    Tomtom

    Beste nl1ede,, hartelijk bedankt voor je reply, ik ga er mee aan de slag en kijken of het lukt ik hou je op de hoogte. Henk
  14. the jumpers

    Tomtom

    Hallo allemaal,, Ik werk met gsak en heb een .gpx bestand geimporteerd, als ik filter op bepaalde soorten caches hou ik er 21 over, daarna maak ik een export TomTom Poi bestand, kopieer het geheel naar TT en zie er daar maar 2. Ik heb alle instellingen op standaard laten staan van zowel bij de filter optie als de TT export. iemand een idee hoe dat komt c.q. wat ik fout doe?
  15. macro's uitproberen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...