Spring naar bijdragen

erslersl

Leden
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door erslersl geplaatst

  1. Ik heb een neopreen hoesje waarbij aan de achterkant een lus met klitteband zit. Ideaal om hem aan mijn fiets stuur vast te maken onderweg naar een cache
  2. ai, nee dan moet ik hem toch laten gaan. Toch bedankt!
  3. Even googelen . Ja maar er is ook nog zo iets als verzendkosten (van groundspeak naar de prof, en van de prof naar mij). En ik weet natuurlijk niet hoe de wisselkoers is berekend. Vandaar dat ik het vraag
  4. hoeveel centjes kost zo'n kaartspel (als je die nog hebt liggen)?
  5. Geldersch Landschap wil graag de coordinaten in WSG84 maar ook in RD (Dutch Grid). Ik heb op mijn GPSer veel verschillende coordinaatsoorten te selecteren...maar RD of Dutch Grid zie ik er niet tussen staan. Is er misschien nog een andere afkorting voor? Of is er een handige manier om de coordinaten in die soort te berekeken aan de hand van de WSG84? Ik hoop het cache plaatsings formulier zo gauw mogelijk volledig ingevuld te hebben, zodat ik de hele papierhandel kan opsturen naar Geldersch Landschap en toch binnen een redelijke tijd mijn cache kan plaatsen. b.v.d!
  6. excuses wat mij betreft aanvaard Het is mij inmiddels duidelijk geworden wat ik het beste kan doen. Dus bedankt alvast daarvoor!
  7. thanks! Ik was al even door beide gc sites aan het spitten geweest, maar dit handige formuliertje en info blaadje was ik nog niet tegengekomen! bedankt! Hopelijk kan ik binnenkort de eerste cache in Hoevelaken plaatsen!
  8. Hoi allemaal, Ik ben bezig met het verkrijgen van toestemming om een cache te plaatsen in het bos hier in de buurt. Gelders Landschap wil graag een "ingevuld formulier met gegevens over de cache. Deze is te downloaden via www.geocaching.com". Bedoelt ze nou gewoon een uitdraai van de cache pagina? Of...iets anders? Zo ja...waar kan ik het vinden?
  9. Over de goede service ben ik het eens hoor. Maar je argument over de kilometer omrijden vind ik een beetje zwak. Ik doe alles per fiets of (gratis)-OV. Maar goed, misschien dat het voor de auto cachers inderdaad handig is en dat die wel wat extra euros kunnen missen. Ik helaas niet. Vandaar dus de vraag. Again, ik ben gewoon nieuwsgierig. Dit is niet als negatieve uitlaat bedoelt of wat dan ook. Het was gewoon een vraag uit nieuwsgierigheid. Helaas heb ik nog geen antwoord gehad.
  10. Ai, beetje naieve gedachte. Soms is het verstandiger minder winst te nemen en meer shopbezoekers te trekken. Laat ik mezelf als voorbeeld nemen: Ik zou best mijn travelbugs in de goodiesshop willen kopen, maar voor de € 7 kan ik ze ook uit de US laten komen (inclusief de verzendkosten, en dan ben ik nog € 0,75 goedkoper uit - bij aanschaf van meerdere exemplaren, of letten op aanbiedingen, kan ik nog goedkoper uit zijn). Maar goed, ik bepaal natuurlijk zelf mijn grenzen en waar ik wil bestellen. De realiteit is dat TB's door mij niet los gekocht worden maar meest in combinatie een een setje coins. Daar komt bij dat het natuurlijk best zo kan zijn dat de TB's in de shop ingekocht zijn in een tijd dat de dollar nog niet zo goedkoop was. Ja, Team Van Stoffelen, ben ik met je eens. Het viel mij op dat ze incl. verzendkosten vanuit Amerika goedkoper zijn om te bestellen dan wanneer ik ze hier bestel. Dat is eigenlijk ook de reden dat ik het vraag. Tuurlijk, support voor gc.nl is goed, maar ik moet als student ook op mijn centen letten. En die support voor gc.nl blijft dan inderdaad uit wanneer ik er voor kies om een 'eerlijkere' prijs te betalen door ze in Amerika aan te schaffen. Maar nogmaals: Misschien zijn de spullen in de goodiesshop aangeschaft voor de daling van de dollar. Hopelijk kan de prijs in de toekomst toch iets naar beneden. Dat zou er iig voor zorgen dat ik meer TB's ga aanschaffen in de goodiesshop. Wat op zijn beurt weer meer steun aan gc.nl oplevert dan dat ik nu kan geven. Ik wil nogmaals toelichten dat dit vooral gewoon een vraag uit nieuwsgierigheid is, met een beetje een "tip" zeg maar. Ik geloof dat de mensen achter de site zich hard inzetten en ik vind het uberhaupt top dat er spullen in NL te krijgen zijn. Ik val dus niemand af!
  11. Je hebt op heel veel plekken in Amerika gratis WiFi, veel meer dan in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan alle Panera restaurants (ontzettend lekkere bagels by the way!). Maar volgens mij is het in McDonalds ook vrij toegankelijk. Starbucks had het tot voorkort gratis, maar volgens mij betaal je er nu wel wat voor. Ook in hotels, motels en veel College's vind je gratis WiFi. Anyways...ik zou gewoon wat restaurantketens opzoeken op de momenten dat je internet nodig hebt. Die eettenten zitten bijna overal, zelfs in de bossen van Arkansas kwam ik nog McDonalds e.d. tegen! Verder heb ik geen tips...suc6 en geniet van de reis!
  12. Ik vroeg me zo ineens af of de prijzen in de goodieshop niet een beetje hoog zijn, gezien de dalende dollar in Amerika? (1 euro is op moment van schrijven 1.54 dollar!) Misschien dat de goodies zijn ingekocht ten tijde van een hogere dollarkoers...dan zijn de prijzen uiteraard helemaal terecht! Maar misschien dat in de toekomst de prijzen toch iets kunnen worden aangepast? De inkoop in Amerika is immers stukken goedkoper. Misschien een zinloos voorstel hoor...maar ik denk ik gooi het toch maar even het forum op. Verder ben ik heel tevreden over de goodiesshop! Alleen de TB zou ik wat goedkoper willen zien
  13. Tnx voor de tips! Ik ben er inmiddels achter dat Podcacher ontzettend leuk is! Zit goed in elkaar en is ontzettend leuk om naar te luisteren. Leuke verhalen, tips en interviews. Cache-A-Maniacs is ook wel ok, alleen jammer dat ze elke gebruiker dezelfde vragen stellen. Ik ben nu geocacheradio.com aan het checken Leuk dat het over NL gaat!
  14. Ik kwam er net ineens achter dat er best veel podcasts zijn over geocaching. Jippie! Ik ben nu bezig met het downloaden van een aflevering van "PodCacher" (zie www.podcacher.com) en "Cache-A-Maniacs". Geen idee of het wat is, maar zo niet dan heb ik nog keus uit een stapel andere podcasts. Heeft iemand ervaring met podcasts over geocachen? Welke vind jij goed of leuk? (voor mensen die niet bekend zijn met podcasts: In het gratis programma 'itunes' kun je je (vaak gratis) abonneren op een soort radioprogrammaatjes die 'podcasts' heten. Vervolgens download je die podcasts en beluisterd ze op je ipod/mp3speler of computer. Verder zijn er ook nog video podcasts, maar mijn ipod kan alleen audio aan.)
  15. Weet iemand waarom er op het forum van geocaching.com geen Nederlands deel is, maar wel bijvoorbeeld een Belgisch deel? Misschien nationalistisch...maar wij zijn toch wel iets groter dan Belgie Weet iemand de reden? Niet dat ik ontevreden ben over dit forum hoor! Maar ik merk dat er af en toe cachers uit het buitenland vragen hebben, die vervolgens een beetje verloren gaan in het internationale thread. Daarnaast lijkt het me gewoon leuk om ook daar een eigen stekkie te hebben om te kletsen
  16. Jippie! Dank! Ik bookmark hem meteen ff
  17. Ja klopt! Die avatar ziet er bekend uit. Heb je misschien ook een link naar het topic voor me? tnx!
  18. Laatst kwam ik nog een topic tegen waarin gekletst werd over de goodiesshop, en de items die eventueel buiten de goodiesshop om besteld konden worden bij de 'eigenaar'....maar nu kan ik ondanks goed zoeken het topic niet meer vinden! Best wel zielig om iets niet te kunnen vinden op een site die over zoeken gaat...maar goed. Heeft iemand een linkje voor me? Groetjes, ERSLERSL
×
×
  • Nieuwe aanmaken...