Spring naar bijdragen

Skaihosh

Leden
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Skaihosh geplaatst

  1. Dank voor de reacties, Zal het nog eens even aanzien en anders inderdaad maar eens melding maken van abuse (dank voor deze tip).
  2. In het verlengde van deze vraag.... Vorige week kreeg ik een found log, waarin de vinder aangaf dat hij zeker wist op de goede plek te staan, maar de cache niet gevonden heeft. Hierop heb ik hem een korte mail gestuurd dat ik de cache zou controleren, maar dat een found loggen mijns inziens not done was. Vanaf dat moment krijg ik een mail/note of twee per dag, over wat voor een vervelende cacher ik wel niet ben, omdat ik mijzelf de authoriteit toedicht hem de regels uit te leggen etc. Nu sta ik hierboven en heb verder niet gereageerd, maar wordt wel moe van de mails etc. Kan ik deze cacher ergens 'aangeven' bij een soort van 'cachepolitie'? Groeten, Skaihosh
  3. In een donkergrijs verleden eens mijn naam in een Lord of the Rings name generator gegooid. Daar kwam 'Skaihosh The Plunderer' uit als zijnde mijn Orknaam. Vond 'm wel geinig en koester hem al vele jaren al is The Plunderer er nu wel af.... Toen ik met collega Kruimbol voor het eerst ging cachen was het dus ook de logische cachenaam.
  4. In het kader van ingenieuze verstopplek aan het einde .... Roombeek En als Enschedeër is de rondwandeling ook indrukwekkend (voor iemand van elders wellicht minder beladen).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...