Spring naar bijdragen

bbbrigade

Leden
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin eTrex Vista
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    september 2003

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.dartsplayer.com/geocaching
  • ICQ
    0
  1. JAAAA, hij doet het weer naar behoren, zo lijkt het. Bedankt Reintje, voor het repareren.
  2. Het blijft inderdaad angstvallig stil van die kant...
  3. Sinds een paar dagen zie ik, als ik als optie "nieuwe caches (jonger dan 3 weken)" selecteer bij de kaarten, allemaal "oude" caches op de kaart verschijnen. Heeft iemand een idee hoe dit kan, en liever nog, hoe dit verholpen kan worden?
  4. bbbrigade

    Teken

    Nog weer even een waarschuwing voor teken. Zo ongeveer een maand geleden zag ik een vreemde rode vlek op mijn voet. Na een paar dagen werd de vlek roder en er omheen werd de huid ook roder. Ongeveer 2 weken nadat ik het voor het eerst gezien had, toch maar even langs de huisarts. Ze dacht aan een soort eczeem, maar een tekenbeet zou ook kunnen (ik gaf aan dat we vaak in het bos lopen). Dus een verwijsbrief om bloed te laten prikken in het ziekenhuis. Vandaag, twee weken later, eindelijk de uitslag: positief voor Borrelia burgdorferi! Nu dus twee weken aan de antibiotica (doxycycline). Even voor de duidelijkheid! Ik heb dus nooit een teek gezien! Dus wees gewaarschuwd!
  5. Wij hebben allebei niets met scouting. Ik heb in Twello gewerkt en ken dan ook een "vunzelaar" die daar stage liep: Pascal.
  6. Wat is nu precies de bedoeling? Wordt er gecached of wordt er gepraat over cachen?
  7. HOE HET BIJ ONS BEGON... Begin september 2003 zijn we tijdens ons jaarlijkse weekendje-uit met studiegenoten Levensmiddelentechnologie voor het eerst in contact gekomen met GPS. Bij Akkermans Outdoor Centre in De Heen (in de buurt van Roosendaal) hebben we een step- en fietstocht gemaakt met behulp van GPS. We vonden dit erg leuk en hebben op internet naar informatie over GPS gezocht. Al snel waren we ervan overtuigd dat wij ook een GPS-apparaat zouden aanschaffen. Bij een aantal winkels hebben we ons laten informeren en uiteindelijk hebben we een Garmin eTrex Vista gekocht. De BBBrigade bestaat uit Bauke en Brenda. We wonen in Apeldoorn. Tijdens onze geocache-tochten hebben we intussen al een aantal familie-leden en vrienden meegenomen en die zijn ook erg enthousiast over het gebruik van GPS en geocaching. Helaas heeft het geocaching de laatste maanden bij ons stilgelegen, omdat we verhuisd zijn.
  8. Wij hebben onze Vista onlangs bij Futurumshop gekocht, maar daar zat alleen een Engelstalige handleiding bij... Een Nederlandse moet er dus ook zijn? Brenda.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...