Spring naar bijdragen

stekel98

Leden
 • Aantal bijdragen

  83
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door stekel98 geplaatst

 1. Het gaat in GSAK al fout, de tip om de kolom "Smart Name" toe te voegen laat zien dat de naam daar al afgekort is. Nu nog even uitzoeken met welke instelling ik dat kan aanpassen. Gevonden en hiermee het probleem opgelost. zie scherm afbeelding.
 2. Bij een export van een naatla caches vanuit GSAK zie ik in basecamp slechts een naam van 8 karakters terwijl ik in het export scherm het aantal op 14 heb gezet. Heeft basecamp een maximum van 8 tekens voor een waypoint of doe ik iets verkeerd?
 3. Ik heb het volgende probleem: In GSAK gebruik ik custom icons, deze worden netjes ingelezen in de GPS, als ik echter een export uitvoer naar mapsource of basecamp zie ik de standaard icons. Het lukt wel om het icoontje daarna handmatig aan te passen, de map met custom icons kan ik vanuit mapsource dus wel zien. Wie herkent dit probleem en weet hoe ik het kan oplossen?
 4. Het was een leuke vlucht, jammer dat het logboek van de cache vol was..
 5. Ook vanuit Rotterdam, van harte beterschap gewenst!
 6. Denk dat ze een probleempje gevonden hebben, ik kan in iedergeval niet inloggen.
 7. Te doorzichtig Kijk eens naar de profielen. Volgende 1 april grap aub.
 8. stekel98

  Google Map Op Website

  Heb inmiddels zelf een hele goede site met duidelijke stappenplan gevonden: klik
 9. Wie weet waar ik een handleiding kan vinden waarin omschreven staat hoe ik google maps op mij website kan krijgen. Met zoeken op het forum heb ik een deel van mijn vragen al zelf kunnen beantwoorden (bijv. het aanvragen van een google API) maar wat ik wil qua layout etc is te zien op deze pagina. Klik. (geocaching - Google map met founds) Helaas werkt het mailformulier op deze website niet en kan ik dus niet de maker benaderen. Ik weet ook dat het via een macro met GSAK kan - ik wil echter ook maps voor andere doelen kunnen publiceren. Groet, Bert
 10. Ik weet niet of je Google pro geinstalleerd heb of dat deze functie ook in de standaard versie van GE zit maar het kan als volgt: mapsource>beeld>weergeven in Google Earth in Google Earth>bestand>email>beeld per email verzenden. Als voorbeeld heb ik een track van een wandeling op Texel bijgevoegd. Voorbeeld
 11. Die bedoel ik ook... Leuk idee voor een workshop op een event
 12. Duidelijk en eenvoudig - wil dit wel eens uitproberen.
 13. stekel98

  Garmin plugin probleem

  Er loopt over dit onderwerp ook een draadje in Duitsland zie: http://www.geoclub.de/viewtopic.php?f=7&am...p;sk=t&sd=a
 14. stekel98

  Frankrijk caches?

  Wij zijn ook net terug uit Frankrijk (Picardie en Normandie) en mij was het zelfde opgevallen, ik had ruim 50 caches in mijn Garmin gezet maar een deel was niet zichtbaar - pas op plaats van bestemming werden de andere caches weer zichtbaar er zit dus blijkbaar een limiet op de Garmin die alle caches in een straal van x kilometer laat zien, een deel van je caches valt daar nu buiten. Of en hoe je dit kunt instellen is mij niet bekend.
 15. Deelselektie maken in GSAK van de gewenste caches - daarna print - kies voor condensed html - vink eventeel remove pictures aan en decrypt hintslogs Alle caches worden nu in een keer afgedrukt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...