Spring naar bijdragen

Team Van Stoffelen

Leden
 • Aantal bijdragen

  312
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over Team Van Stoffelen

 • Verjaardag 24-07-1966

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  iPhone 4S
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  30-8-2007
 • Twitter
  http://twitter.com/VanStoffelen

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.huiberts.info
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Delfzijl
 • Interesse
  Genealogie, geschiedenis, geocaching en geocoins.
 1. Team Van Stoffelen

  E.mail

  Als het gaat om het forum op geocaching.com: (menu bovenin) My controls > (menu links) Change e-mail settings > Als het gaat om geocaching.com: (menu links) Your profile (menu rechts, laag) View your account details (midden links onder) Your Validated E-Mail Addresses, klik op Change Succes!
 2. Team Van Stoffelen

  E.mail

  Als het gaat om dit forum: (menu boven) instellingen > (menu links) e-mail instellingen > (menu links) verander e-mailadres
 3. Tja, en een definitieve afspraak is nu net wat onmogelijk is. Niet alle cacheleggers lezen dit en de cacheleggers die hier wel zijn hoeven zich er niet aan te houden. Hooguit kan er een beroep gedaan worden op begrip voor dit probleem. De enige optie voor een definitieve afspraak is dat men zich bij Groundspeak zich gaat ontfermen over nederlandse alfabet. In mijn ogen onrealistisch (en ongewenst). Hoe dan ook, de uitslag is duidelijk, daarmee is ook duidelijk wat de stemmer wil. Verder is het net politiek: we hopen altijd weer dat er geluisterd wordt naar de kiezer.
 4. Lepman, mag ik een suggestie doen voor het vervolg van deze verkiezing? Splits de verkiezing na de voorrondes in twee verkiezingen die ik voor het gemak maar even de 'Geocacher van het jaar' en de 'Geotopper van het jaar noem'. De 'Geocacher van het jaar' verkiezing bevat personen die bijvoorbeeld opgevallen zijn door actieve geocaching activiteiten (cacheleggen, aantallen, logjes, etc) en de 'Geotopper van het jaar' is die persoon, groep of organisatie die opgevallen zijn in alle andere geocachegerelateerde activiteiten (organiseren event, moderating forums, reviewen, etc.). Verdeel de genomineerden in de voorrondes onder deze categorieën en kies in beide groepen de drie (of meer) die bij de voorrondes in hun categorie de hoogste scores haalde. Of je de suggestie nu wel of niet wilt overnemen, het blijft een leuk initiatief. Gelukkig nieuwjaar!
 5. Team Van Stoffelen

  Handige Rugzak?

  Officiele website: klik hier Twee dealers in Nederland: klik hier.
 6. Het is toch niet die tuinkabouter bij dat huis met die oranjerode dakpannen?
 7. Nee hoor, helemaal niet mee eens. Diana had een vraag. Diana postte in het juiste topic bij Starters vragen. Diana kreeg een antwoord. Diana heeft kennis kunnen maken met de wiki. Diana wordt prima geholpen. Diana, van harte welkom op het forum!
 8. Mijn complimenten voor dit ontwerp. Leuk, speels, herkenbaar en heel flexibel te gebruiken. Sjappoo!
 9. onkel X modus aan Zojuist eens even als een echte onkel X (Hands Up!) wat geocachers gevolgd. Een wereld gaat voor je open. Wat doet cacher G* toch aan het einde van de Kerkhoflaan? Waarom is collegacacher G* toch zowel online als offline tegelijkertijd in beeld? Woont M* nu echt op een fabrieksterrein? En zit cacher L* soms bij de marine, want hij of zij schijnt ergens ten zuiden van Accra en ten westen van Libreville te varen... onkel X modus uit
 10. Nee dus. Je speelt het spel bij geocaching.com en volgens hun regels. De maker van een cache dient zich aan die spelregels te houden. Doet hij dat niet, komt zijn geocache niet online. Verandert hij de geocache na het online komen en de geocache voldoet da niet meer aan de voorwaarden, dan zal de reviewer, als hij er op gewezen wordt, de geocache terugtrekken. Het is inderdaad hun spel en hun regels en inderdaad kunnen ze de regels van het spel wijzigen. Wel vind ik het jammer dat zo'n nieuwe regel ook geldt voor reeds bestaande caches, en niet alleen voor nog te publiceren caches.
 11. Dank je voor je tips. Over die te wijzigen weergave van de coördinaten had ik dus volledig overheen gekeken (terwijl ik er nog naar gezocht had). Dat wat je hierboven beschrijft wist ik al. Wat ik bedoelde met die multi's hoe of of ik in het programma ook de verschillende waypoint kan vinden. Dus hoe kom ik van A naar B naar C met mijn mobiel en Geocaching Navigator.
 12. Ook ik gebruik mijn Geocache Navigator in combinatie met mijn Nokia 6110 Navigator. De nauwkeurigheid van de GPS is vergelijkbaar met mijn Explorist 100. De handigheid zit hem vooral in het zoeken naar traditionals. Je krijgt de complete cachebeschrijving, en mocht je dat willen ook een eventuele hint en de logjes. Zelf vind ik het ook handig dat ik een cache online kan markeren als gevonden. Zoeken naar traditionals is voor mij dan ook een paperless aangelegenheid. Thuis nog even een mooi logje schrijven en klaar. Ik heb nog niet ontdekt hoe ik dit programma kan gebruiken bij multi's. Ook is het niet zo handig dat het programma de coördinaten in een ander formaat weergeeft dan mijn Explorist 100 of geocaching.com.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...