Spring naar bijdragen

pieterpaula

Leden
 • Aantal bijdragen

  52
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door pieterpaula geplaatst

 1. pieterpaula

  Poi In Sygic

  Ik navigeer als volgt naar een cache: Ik start de (officiële) geocaching-app op mijn mobiel. Ik klik op de cache die ik wil doen, zodat ik de beschrijving zie. Bovenin het scherm zie ik dan (naast de cachenaam) een gebogen pijl. Ik klik daarop, daarna kan ik kiezen uit Sygic en eventueel andere navigatieapps. Ik klik op Sygic. Vervolgens wordt Sygic gestart, de rest wijst zich vanzelf. Als ik onderweg ben en de caches in de buurt wil zien, gebruik ik de geocaching-app. Uiteraard heb je hiervoor mobiel internet nodig. Dank voor de info. Ga er gelijk mee aan de slag.
 2. pieterpaula

  Poi In Sygic

  Ja daar zou ik het voor willen gebruiken. En als het lukt dat als je onderweg bent ook caches ziet die dan in de buurt liggen.
 3. pieterpaula

  Poi In Sygic

  Ik krijg bij update van gsak de melding dat ik moet betalen. Ik dacht dat als je het eenmalig had aangeschaft dat je dan de updates er bij kreeg. Daarom hou ik het nog bij de oude versie.
 4. pieterpaula

  Poi In Sygic

  Hoe kan ik caches als poi in sygic navigatie krijgen? Heb wel iets gelezen over een macro in gsak, maar daar kom ik niet helemaal uit. Ik gebruik gsak 7.7.4.36.
 5. pieterpaula

  Natuurmonumenten

  Ik heb contact gehad met Natuurmonumenten, en zij gaan mij terug bellen. Dus even afwachten.
 6. pieterpaula

  Natuurmonumenten

  Ik wil een cache gaan leggen op terrein van natuurmonumenten. Langs welke weg kan ik daar toestemming voor aanvragen?
 7. Ze staan er wel op, maar er staat geen cachenaam boven dus weet ik niet welke erbij de cache hoort.
 8. Is er een manier om op een Dakota 20 van een multi te navigeren naar het volgende waypoint i.pv. handmatig in voeren? Ik ben al aan het proberen geweest, maar kom er niet echt uit.
 9. http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3492761/2013/08/15/Paniek-om-verstopte-schat-op-eilandje.dhtml
 10. Hallo, Als k het goed begrijp moet ik de naam voor .img veranderen. Klopt dit?
 11. Ik heb een kaart gedownload voor mijn dakota 20. Nu moet ik file genaamd gmapsupp.img op mijn sd kaar zetten. Probleem is dat er al een file op staat met deze naam. Hoe los ik dit nu op?
 12. pieterpaula

  Caches Onderweg

  Ik heb een dakota 20 sinds kort. Een pq langs een bepaalde route is misschien wat om te proberen. Ik ga er eens mee aan de slag. Bedankt voor het meedenken.
 13. pieterpaula

  Caches Onderweg

  Hallo, Ik wil graag weten of ik iets in mijn gps kan zetten, zodat ik onderweg ben ik caches kan zie die in mijn buurt liggen. Ik ben al een paar dagen aan het zoeken, maar kom er niet echt uit.
 14. Ik heb net op mijn e60 geinstalleerd en het werkt perfekt. Ik ga er zeker veel gebruik van maken. Ik heb een vodafone abbo, en ook dat werkt prima.
 15. pieterpaula

  Google Earth

  Sinds vandaag krijg ik geen caches meer te zien in google earth. Hebben andere cachers hier ook last van? Pieterpaula
 16. Als dit automatisch gaat wacht ik het maar rustig af wat er gaat gebeuren. Allemaal bedankt voor het meedenken.
 17. Ja klopt is een traditional.
 18. Nadat onze cache geript is hebben wij de cache op een andere plaats neergelegd,alleen kom ik er niet achter hoe ik de coordinaten van de nieuwe plaats kan invoeren. Wie o wie kan ons helpen. Alvast bedankt.
 19. pieterpaula

  Infuusstandaard/prikstok

  Weet jij misschien een manier dan om die kralenketting voor 15euro zelf te gaan reigen?! Misschien dat jij als knakker dan 35euro of meer. Knappe knakker die ze dadelijk nog bij Bako kan vinden. Vorige week op marktplaats besteld en na telefonisch contact het geld via telebankieren overgemaakt.Kreeg een mail dat het geld binnen was en de volgende dag lag de stok met tasje en gebruiksaanwijzijng op de mat en ik moet zeggen voor €17,20 had ik hem zelf niet kunnen maken. Hij bevalt ons prima.
 20. Hoi,ik ben sinds 2 weken bezig met een nokia e50 en een e60 die ook omgerekend moeten worde.dit gaat als volgt: Bv.N 52° 19.891 E 005° 42.286 zijn de coordinaten dan neem je een rekenmachine en dan tik je in. 19.891:60=0.33151.hiervan neem je de eerste 4 cijfers na de 0 en diezet je achter de 52. dat wordt dan:52.3315.dit doe je met alle coordinaten en dan werkt het prima.Wij hebben sindsdien 3 caches gedaan en gevonden. Veel succes,en als je nog vragen hebt stuur maar een mail naar pdonck@kpnplanet.nl.
 21. Hallo,ik ben op pad gegaan met een nokia e50 waar standaard een navigator op zit dit samen met een gps ontvanger en heb in 1 week 2 caches gezocht en ze waren op de meter nauwkeurig.Dus dit werkt tot nu toe prima.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...