Spring naar bijdragen

LiesH

Leden
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Etrex
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    01-01-2006
  1. Eigenlijk hebben wij hem van mijn broertje gekregen. Hij heeft hem indertijd gekocht, omdat hij een jaar door Australie gezwerven en ons op de hoogte wilde houden waar hij zat door coordinaten door te geven per sms. Toen hij terug kwam heeft hij eerst een tijdje werkloos in de la/ kast gelegen. Tot we op een avond naar Jack Spijkerman (toen hij nog op 3 was) zatten te kijken en daar een man/ stel kwam vertellen over deze leuke bezigheid. Toen dachten wij he, zo'n apparaatje hebben wij ook. Laten wij eens gaan kijken op de site en het uit proberen. Sindsdien doen wij regelmatig eentje. Mijn broertje gaat ook wel eens mee als we gaan scoren.
  2. Heb ik ook gelezen een aardig stukje info.
  3. LiesH

    Contacten Frykse Gea anno nu

    Vandaag eindelijk een mail van het Fryske Gea. Onderstaand stukje komt hier uit: Voor wat betreft het “verstoppen” van caches: It Fryske Gea is er geen voorstander van dat er “gebiedsvreemd” c.q. “kunstmatig” materiaal in de natuurreservaten wordt begraven of anderszins verstopt. Wij geven de voorkeur aan creatievere ingevingen, waarbij de “schat” bijvoorbeeld bestaat uit een oude boom, een mooi uitzichtpunt of een foto van een bijzonder dier. Als u op deze manier uw cache (virtueel) kunt “plaatsen” in een Fryske Gea-gebied, de algemene regels respecterend, dan heeft It Fryske Gea hiermee geen enkel probleem, sterker nog, we stellen deze speciale aandacht voor de natuurreservaten op prijs. We stellen het ook op prijs dat u zich vooraf heeft gemeld bij It Fryske Gea. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over wat wel of niet is toegestaan qua geocaching in Fryske Gea-reservaten. Mocht u toch nog vragen hebben of iets willen overleggen, dan zijn de opzichters in de districten van It Fryske Gea daarvoor de aangewezen contactpersonen. Wat moet ik hier nou mee??? Virtueel mag toch niet meer??? Mag/ mochen wij nou wel of niet wat plaatsen???
  4. LiesH

    Contacten Frykse Gea anno nu

    Weet iemand van uit Friesland hoe het nu met de contacten met het Fryske Gea gesteld is. Ik heb 14 dagen terug een aanvraag weggestuurd en nog niks gehoord.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...