Spring naar bijdragen

Janivanda

Leden
 • Aantal bijdragen

  122
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Janivanda

 • Verjaardag 04-01-1973

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 700
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2004
 • Lengtegraad
  6.69924
 • Breedtegraad
  53.08187
 • Twitter
  janivanda

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.janivanda.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2121 profielweergaven
 1. O, maar voor Windows Mobile zijn ook goeie applicaties te krijgen hoor: kijk maar eens naar GCzII
 2. Persoonlijk heb ik er geen enkel probleem mee. Het is echter niet de buren die zich hiervoor aangesproken dient te voelen, maar geocaching.com. Iedere log van iedere geocacher is openbaar. de buren maakt alleen gebruik van openbare informatie, en er zijn ongetwijfeld nog andere tools en mogelijkheden te bedenken om iemand te "volgen" zoals hier genoemd wordt. Wanneer je zelf niet wilt dat je in realtime gevolgd kan worden, moet je je eigen informatie dus niet in real-time beschikbaar maken, oftewel: niet in real-time loggen...
 3. Van harte gefeliciteerd met deze bijzonder knappe prestatie!!
 4. Volgens mij mis ik iets.. :-( Ik zie inderdaad een nieuwe optie op iedere cache listing, de Personal Note.. Of in het Nederlands: Prive cache notitie.. Maarre.. hoe maak ik die dan aan? Waar kan ik een note toevoegen?
 5. Janivanda

  Beste Aa/aaa Nimh Lader?

  Eneloop batterijen samen met deze Powerex lader, de ultieme combinatie!
 6. Wij cachen eigenlijk met twee "hulpmiddelen": Ten eerste hebben we de Speedy van Quinny veel gebruikt, en gewoon proberen is het motto. Wanneer het niet gaat, ga je toch gewoon terug? Met één kind in de Speedy kunnen multi's van 5 km nog geen probleem zijn, want de kleine valt meestal in slaap. Nu we twee kleine geocachers hebben, is dit anders, want de Speedy kunnen geen twee kindjes in. Hiervoor hebben de Rambler Daytrack aangeschaft: Hierin kan een kinderzitje geplaatst worden (evt zelfs twee) en kunnen in totaal vier kinderen zitten. Ook de Rambler heeft de nodige bergen en smalle paadjes bedwongen en gebruiken we nu met onze 3,5 jarige en 2 jarige nog steeds met veel plezier.
 7. WOW, Met name Geocachesubmitter heeft een ingebouwde HTML-editor, en dus zeer handig! VBW GeoLOG: erg bewerkelijk! Ik heb hier zelf een WordPress Plugin (voor uiteraard Wordpress-sites) voor gevonden: GCStats
 8. Janivanda

  Paperless cachen

  idd. is de Pocket PC Geocaching tool van Andreas Greifender een goeie voor Windows Mobile apparaten. Echter kan GCzII tegenwoordig ook gewoon .GPX bestanden lezen, dus ook offline gebruikt worden. Hiermee kunnen ook cachelistings worden gedownload en opgeslagen.
 9. Gelukkig voor de GPSr fabirkanten is een dergelijke overweging geheel persoonlijk: Eigenlijk wordt hierboven alleen maar Garmin genoemd, terwijl er ook andere merken zijn (Magelan etc.). Ga je veel naar Events: dan is een Oregon handig ivm intypen van vele coordinaten Wil je lange batterijduur: neem dan een monochroom scherm zonder kaarten: Geko, waarmee je ook projecties en alle andere standaard geografische truukjes kunt uithalen. En zo kan de wensenlijst met nog een 100 vragen worden uitgebreid...
 10. de problemen met het afsluiten was net de reden waarom ik de vorige versie niet geprobeerd heb. Zal deze maar gaan installeren dan. Thnx Reej ;-)
 11. O nee, niet nog meer Geocachers op Twitter.. Ik heb er nu al zoveel in mijn volglijst...
 12. Ik heb Google Earth 5 ook geïnstalleerd, en alles werkt prima! Vooral de GPS-functies zijn handig (vaarwel Mapsource !(?))
 13. Het doel kun je op de eigen pagina van de Travelbug/Travelslug aangeven. Iedere "Trackable" heeft een eigen pagina, welke je als eigenaar kan wijzigen en hier kan je je doel aangeven (en zelfs een Google-map van je TB weergeven). Op de TB Pagina heb je ook een mogelijkheid om de pagina in kleinformaat af te drukken om deze mee te laten reizen met je TB.
 14. Ik zou Travelbugs of travelslugs gebruiken. Knoop hieraan een "locale" souvenir en geef ze als doel allemaal naar je eigen cache te reizen. Zo krijg je na verloop van tijd je souvenirs van je gemaakte reis thuis gestuurd...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...