Spring naar bijdragen

Hageriyo

Leden
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Hageriyo

  • Verjaardag 15-08-1959

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Nuvi 350; Gpsmap 60CSx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    oktober 2006

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Neerloon
  1. Volgens Geosociety.org guidlines for submittal is het een optie om extra eisen te stellen aan de te voegen foto en mag een log daarom niet worden delete. punt 6: Logging of an EarthCache must involve visitors undertaking some educational task that relates to the Earth science at the site. KNIP Requests for specific content in the photograph (must include the visitor's face, for example) will be considered an additional logging requirement and must be optional. Cache owners may not delete the cache seeker's log based solely on optional tasks. Je kunt dus gerust je foto's met je GPS blijven maken . Hageriyo (Hebben is hebben, krijgen is de kuns!)
  2. Hoi, Mijn voortuincache heeft op dit moment 4 Geo d'ors gescoord. Dus zijn er toch mensen die een voortuincache kunnen waarderen. Het betreft "Geschakeld" GC12RC6. Groet, Hans
  3. QuickGPS Heet het bij de HTC3300 , om de 2 dagen en 23 uur (?) komt de melding dat de gegevens zijn verlopen en kun je de nieuwste gegevens over de posities van de satelieten downloaden. Komt dus op hetzelfde neer. Hageriyo
  4. Omdat ik via internet op zoek was naar een gps voor in de auto (garmin nüvi) op gc.nl terecht gekomen. Na aandachtig gelezen te hebben leek het me wel iets, dat geocachen. Een moderne versie van kaart en kompas lopen met een climax. In plaats van elke keer weer op dezelfde plek gaan wandelen, is ons wandelgebied nu flink uitgebreid. Al snel een legend Etrex aangeschaft en sinds kort de gpsmap 60 CSx. Hageriyo, (Hebben is hebben, krijgen is de kunst!)
  5. SAR gelukt TB gedropt in "Geschakeld". Alles was ontzettend nat, het papier half vergaan , de cach is opgeruimd en de plaats netjes achtergelaten . Draadje kan dicht. Hageriyo, (Hebben is hebben, krijgen is de kunst!)
  6. Aanstaande zaterdag moeten we onze dochter en haar vriend naar zijn ouders brengen. Zij verblijven op een park in Durbuy voor hun vakantie, wij gaan maar een dagje op en neer. Als we daar zijn zal ik gaan kijken of alles nog aanwezig is en je TB redden en hem in een andere cache proberen te plaatsen. Als je nog bijzonderheden hebt, hoor ik het wel. Hageriyo (Hebben is hebben, krijgen is de kunst!)
  7. Sedert vorige februari 2007 zijn we besmet met het cachevirus. De nickname die we hiervoor gebruiken, is de eerste medeklinker en de eerste klinker van onze voornamen, nl. Hans, Gerry, Rick en Ylona. Zo krijg je Hageriyo. (Hebben is hebben, krijgen is de kunst!)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...