Spring naar bijdragen

Forumregels betreffende verkoop


Team jemar

Aanbevolen berichten

Beste mensen,

 

De laatste tijd is er nog al eens wat discussie over het aanbieden van zaken in deze rubriek. Dit heeft ons doen besluiten om de regels hierover nog eens tegen het licht te houden.

 

- "Handelaren" zijn niet welkom op dit forum, natuurlijk wel als geocacher :lol1: ! Wij verstaan hier onder "handel" het aanbieden van partijen van geocache-gerelateerde goederen. Eén gps omdat je een nieuwe hebt prima, maar om de twee maanden een gps aanbieden: nee...Hetzelfde geldt voor het aanbieden van stekkertjes of partijen munitiekisten. Hier zijn andere sites voor zoals Marktplaats.

 

- Alleen legale zaken: Verkoop alleen spullen waar je de legale eigenaar van bent.

 

- Reageer alleen als je echt iets wilt kopen: Ga alleen in op topics als je daadwerkelijk iets wilt kopen, en probeer je als buitenstaander niet te bemoeien met hetgeen er verkocht wordt of de onderhandelingen. Reacties als “Wie wil dat nou nog hebben", "Wat moet je daar nou mee" of “Dat is veel te duur.”, zijn frustrerend voor de verkoper en schrikken geïnteresseerde kopers af.

 

- Minimum prijs verplicht: Het vermelden van de vraagprijs in je topic is verplicht.

 

- Laat het weten als er iets verkocht is: Zet als topic-starter een berichtje neer met de tekst "is verkocht" of iets dergelijks. De topic kan dan gesloten worden.

 

De moderators behouden zich recht om topics af te keuren als het aangeboden item niet aan de regels voldoet. Over deze regels is geen discussie met de moderators mogelijk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...