Spring naar bijdragen

Sunrader

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    GEKO201 en Mio P350
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    januari 2005
  1. het is erg lastig om zonder bestemming een gpx van een query te downloaden. Mocht je enige richting in het vizier hebben dan is het handig om een query te maken van wolken van het gebied. via de MAP. klik op New Pocket Query . geef een naam bijvoorbeeld de stad in het centrum van de kaart. onderaan zie je dat By Coordinates is aangevinkt en dat de coordinaten al ingevult zijn. Dit is het centrum van de kaart die er stond toen je op de knop New Pocket Query drukte. iets verder in het menu in te vullen .... voorbeeld: Met de auto wolk "Within radius of " 200km en 500 caches. met de fiets Within radius of 20km 300 lopend Within radius of 5km 100caches. deze files kun je in MAPsource inporteren en in de MAp 60cx zetten met de USB kabel. Zip kan maar vandaag de dag is er genoeg ruimte in onze postbakken. prettige vakantie groeten Team Sunrader
  2. Ik zou het niet meer weten. Maar het stond in de "VOOR NOP" altijd een leuke rubriek, maar voor de info moet je toch op het net zijn. Groeten Sunrader
  3. Onderweg naar verweg of dicht bij........ kijk eens op de duitse http://www.opencaching.de/search.php Tik het land en een plaats in en zie onder aan de lijst het volgende: voor 1 pagina : Downloads Einträge auf dieser Seite: GPX LOC KML OV2 OVL TXT* voor 146 : Einträge 1 bis 146 (als zip): GPX LOC KML OV2 OVL TXT klik de OV2 aan downloaden ; uitpakken en in de kaartenmap op je SD kaart kopieren. en kijk de logo's staan in je Tom Tom. Zo kun je de route naar je vakantie bestemming downloaden (in een paar keer) en je strekt de benen ook nog onderweg.
  4. Het meenemen van digitale informatie onderweg is makkelijk met een PDA. Acrobad Reader 2.0 voor PDA kan daarbij een handige hulp zijn ( en gratis te downloaden ) Nu is het ook mogelijk om alle gegevens binnen Geocaching.com mee te nemen als PDF bestand. Je moet echter een “premium member” zijn. Het is het mogelijk om een printvriendelijke versie op je scherm te laten verschijnen. Van deze printversie kun je heel makkelijk een PDF maken. Je gebruikt een virtuele printer. Deze maak je op je computer aan met een eenvoudig en gratis programma. “ PrimoPDF ” ( gratis te downloaden ) Zo wordt het ook makkelijk om Google MAP plaatjes mee te nemen. Ere wie Ere toekomt, dit bericht enige tijd geleden onderschept in computeridee (VOOR NOP)
  5. Sunrader

    BeeLineGPS

    Al enig tijd Geocaching aan het oefenen met GEKO 201 werkt echt perfect. Nu ben ik met GEOSurfen BeeLineGPS gechached. perfwct prgramma op de PDA. Zo te downloaden en te instaleren, Op mijn Mio P350 zonder problemen en Zeer snel en nauwkeurig. http://www.visualgps.net/BeeLineGPS/ P.S. Wel PDA als aanvulling voor de laatse meters gebruiken, met een GEKO zie je veel meer van de omgeving.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...