Spring naar bijdragen

Team The Spacewuppies

Leden
  • Aantal bijdragen

    154
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Team The Spacewuppies geplaatst

  1. Team The Spacewuppies

    premium

    Ja Linkalovers, maar daar moet je dus en creditcard hebben als je via PayPal wilt doen
  2. Pfoe hee dat is lang geleden. We hopen op een gezond 2016 en dan eindelijk weer te kunnen gaan cachen.

  3. Heerlijk cachen tijdens onze vakantie in Vorarlberg.

  4. Hele poos w.o.s. niet gecached!! Nu gaan we er weer voor!

  5. En kan ik CSV dan ook via GSAK oid in GPS krijgen??
  6. gewoon een bmp icoontje van, ik dacht 22x22 met dezelfde naam als de POI in dezelfde map plaatsen en dan met poiloader de poi's in je GPS laden, het icoontje gaat dan automatisch mee. voorbeeld: winkels.gpx winkels.bmp Heb ik net gedaan...krijg melding dat het ongeldig is Heb de bestanden hier vandaan http://www.poihandler.com/members/poidownload.aspx En daar gekozen voor GPS exchange format Austria All supermarkets Die heb ik gedownload en als ik dan met POI loader doe, dan wil ie niet. Wat doe ik fout?? Hoop dat je ff wilt checken voor me.
  7. Goeiemorgen allemaal, Gisteravond wederom aan het puzzelen geweest met mijn GPS 60CSX. Ik wil nml POI's laden in mijn GPS. Ik heb ze gevonden...alle supermarkten in Oostenrijk. Opgeslagen als gpx. En nu wil ik ze dus via GSAK in mijn GPS zetten. Keurig heb ik de lijst in beeld..Maar het icoontje is gewoon een zwart stipje. Nu wil ik dat wijzigen. Weet iemand hoe dat moet> Het lukt me wel om 1 voor 1 te doen..maar het zijn er nogal wat.. En is het ook moeglijk om een eigen icoontje erin te plaatsen? Of heeft iemand een ander idee om dit te doen? Groetjes Team The Spacewuppies (Sandra)
  8. Ooooooh ik was al boos op onze PC's. Was zelfs frustied erover...hihi. Het lag dus niet aan PC=tjes. Nja..heb onze vondst net maar even gelogd.
  9. Dat zal ik ook heel graag willen weten...Ben jij (of iemand anders) daar inmiddels al achter??? Moet toch wel haast..we zijn bijna 3 jr verder
  10. Hoe kun je dat filteren? Moet ik daar iets extra's voor downloaden?
  11. Iemand die antwoord weet op mijn bovenstaande vraag? Loop er telkens tegenaan...doet niet zeer hoor Maar toch...
  12. Ook ik vindt het niet zoveel uitmaken. Wil wel graag een mooi wandelingetje oid. Wij hebben bv. vandaag ook tijdens het snertevent..de auto niet gebruikt om caches te pakken. Heerlijk over het veld, door de bossen..Moet even vermelden dat wij hele mooie caches hebben gezien. Ook de zgn. fotorolletjes..maar dan op een hele creatieve manier verborgen..onvoorstelbaar knap. Mooie multi's...Wij hebben pas 2 caches geplaatst en inderdaad..het zijn de simpelere caches (ieder begin is.. ). maar het ging ons erom om toch mensen vanuit een ander gebied, dit gebied ook te laten bezoeken! En als het gebied wat meer begroeid is..gaan we misschien wel iets heeeel moois maken! Team The Spacewuppies
  13. Moet je dan elk waypoint een voor een in je GPS laden? Ben nml. bezig om wat caches voor onze as vakantie in oostenrijk te verzamelen. Ook heb ik nog een andere vraag. Als je een waypoint (cache) in Easy GPS geladen hebt...en je doet hem naar je GPS laden, dan krijg je niet de naam maar bv. GCZD9Z dit. Ik zal het prettiger vinden om de naam te zien. Je kunt dan met rechtermuisknop op edit waypoint kiezen en het daar wijzigen. maar kun je easy gps ook zo instellen, dat het standaard gebeurd? Of ben ik nu te "lui"
  14. Lild heeft vanaf 9/7 ook een grijparm voor 9,99.
  15. heb ff gekeken...staat veel op, alleen...ik moet eerst cursus engels gaan volgen! Ooit wel gehad op school, maar "mis"nu toch wel wat Oeps...1 zinnetje vergeten te lezen: "Voor de techneuten onder ons" ...vandaar....ik ben dus geen techneut.
  16. Ik denk hetzelfde...Met natuurlijk alle respect voor de andere keuzé.
  17. Ken ik/waren we aangesloten, Maar ik kom daar geen geocachers tegen en is meer gericht op vakantie. Terwijl GeoBB in mijn optiek meer voor 1 of 2 nachtjes is. Jammer, maar helaas zullen we maar zeggen. En beviel het daar bij die site verder wel? heb je bv eens een ruil of oppas gedaan? Maar als je hier in Drenthe wilt cachen..heb je aan 1 a 2 nachtjes niet genoeg hoor!! lekker man..2 weekjes naar het Drentse land!
  18. Nou..ben wel gastvrij en het lijkt me ook allemaal heel gezellig. Maar ja..soms zijn de omstandigheden er niet naar he. Ik heb ook wel eens een site gezien, waarbij mensen in de vakantie hun woning ruilen, of dat mensen in je huis komen om op te passen (op het huis en eventuele dieren)...Kan ook leuk zijn voor mensen die cachen willen in een bepaald gedeelte van NL..en daar dan in je huis mogen en als tegenprestatie voor de dieren zorgen
  19. Heb "Spoiler"ook even bezocht! Ziet er mooi uit! Mag ik hem linken? Groetjesss..
  20. Hmmm toch ook maar ff shoppen morgen
  21. Wij zijn met geocahing in contact gekomen dankzij ons zoontje, hij heft een autisme verwante contactstoornis. Zoekende naar sites hierover, kwam ik op "De bende van vier" weblog. En laat die nou net geocachen. Ik dacht..wat is dat??? En ging googlen op geocaching. Die bracht me naar deze site en...ik ben heftig besmet!!! Ben ik niet treurig om hoor...leuk om op z'on manier de natuur in te gaan, en het werkt stimulerend voor de kids
  22. Wat een "discussie" Ben niet goed in rekenen...maar doe mij maar 40!
  23. Ikke ook!!! Met wat extra folietjes erbij. Een kennis van ons heeft ook zo eentje en die bevalt dr prima!! Wij moeten nog testen.
  24. Ik trap hier weer in hoor..hahahaha. Gelijk naar mijn broer doorgemaild Oh jeeeee....hihi.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...