Jump to content

apiedi@k

Leden
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by apiedi@k

 1. Alle Apiekedabra caches I t/m X zijn nu voorzien van banners. Dus heeft u Apiekedabra caches gevonden dan kunt u de bijbehorende mooie banner in uw profiel plaatsen.
 2. Omdat Apie gaat verhuizen naar Drenthe heeft hij besloten om de nano & Mega serie 1 t/m 10 in het archief te doen omdat onderhoud technische dit niet doenlijk is. Januari 2013 is dus de laatste maand dat deze cache fedaan kunnen worden! Daarna is het echt finisch. Er wordt geen onderhoud meer gedaan aan deze caches! Groeten Apiedi@k
 3. Ik wil dit evenemet weer even vers onder uw aandacht brengen. Er zijn namelijk nog genoeg plaatsen over dus u bent van harten welkom. Groetjes Apiedi@k
 4. Hallo allemaal, Al weer voor de vijfde keer dan hier de aankondiging voor het GeoCaching Weekend op het Eurocircuit te Valkenswaard. Het treffen wordt gehouden van vrijdag 11 Mei t/m zondag 13 Mei 2012. Vanaf dit jaar wordt dit evenement georganiseerd onder de vlag van de Camper Club Nederland (CCN) De overnachtingkosten zijn €10,- per nacht per camper! + €2,50 inschrijfgeld. Hierbij is elektra inclusief. Wat staat er o.a. op het programma: - Als het even kan een lekker cache weertje. - Uitleg over Geocaching in het algemeen. - Uitleg over GPS apparatuur. - U kunt ook een spannende nachtcache doen dus zaklantaarn meenemen. - Uiteraard het zoeken naar geocaches in de buurt van Valkenswaard. - Uitleg over het loggen op de website van Geocaching.com - Gezellig bijeen komen en praten over campers en geocaching. - Op zaterdag 12-Mei-2012 wordt er ook een geocache event gehouden en officieel aangemeld bij Geocaching.com. Er is dan 4 uur (van 11.00 tot 15.00 h) de gelegenheid om een speciale event cache te doen die alleen die dag kan worden gedaan en gelogd. Verder geeft het u de gelegenheid om met meerdere geocachers in contact te komen die dit event komen bezoeken. Vrijdag en Zaterdag avond is er de mogelijkheid om gezellig bijeen te komen voor een drankje in de sportkantine van de motorclub. Heeft u nog een leuk idee om te doen met dit treffen …..vertel het ons en wie weet kunnen we het uitvoeren. U kunt op vrijdag middag vanaf 15.00 uur aankomen. Voor mensen die slecht ter been zijn even deze aanvulling: De kantine is alleen via een trap bereikbaar. Voor mensen met honden: Deze zijn aangelijnd van harte welkom op het gehele terrein alleen de kantine is verboden gebied voor uw woef. En heeft uw woef een ongelukje op het terrein, raap het dan aub even op en gooi het in de prullenbak. Heeft u geen ervaring met geocachen meld u gerust aan want tijdens dit weekend zullen ervaren geo-hunters mensen zonder ervaring meenemen op stap om geocaches te zoeken. Het is namelijk de bedoeling om maximaal 2 tot 4 personen mee te sturen met een geocacher. U kunt zich opgeven via onderstaande link: Inschrijven Tijdens het GeoCache Weekend wordt er op Zaterdag 12-05-2012 van 11.00 - 15.00 uur ook een geocache event georganiseerd. Hiervoor komen buiten de eventcache ook 2 of 3 nieuwe blijvende caches uit. U kunt zich voor het geocache event inschrijven op: http://coord.info/GC3BREH Print u a.u.b,. uw eigen caches uit voor Valkenswaard??!!!!
 5. Nu mijn nominatie ook opgestuurd. Leuk initiatief
 6. Langs deze weg wil ik jullie allemaal schitterende feestdagen toe wensen maar natuurlijk ook een gezond en cachevol tweeduizendentien.
 7. Oké, mijn inzending is die van het draken avontuur van GeoBear en Apiedi@k Log uit het DRAKENs.p.o.o.r by zoekmachine (GC1C8ZN) Ja ook dit maal togen de Beer en deze Aap opweg naar het Vuursche om het op te nemen tegen de Draken. Na een avontuurlijke Queste langs gevaarlijke oorden alwaar de Draken hun sporen hebben achtergelaten gelukte het de Beer/Aap combinatie om de verblijfplaats van de 1e Draak te achterhalen. Manmoedig trokken we op om de wereld te redden van het mytische gevaar. Bewapend met GPS , Pen en en werpcoins is het ons gelukt om de Draak te verslaan in eigen leger. Met een voltreffer van de beer zijn racecoin en met twee voltreffers van de werpcoins van de aap lieten wij deze draak zieltogend achter om vervolgens de 2e draak te gaan uitdagen. Log uit de DRAKENr.i.n.g by zoekmachine (GC1C8ZQ) Overmoedig geworden nadat wij(De beer en de aap)de 1e Draak hadden bevochten en overwonnen begaven wij ons naar de drakenring alwaar ons de boze Drakenmoer stond op te wachten om zich te wreken voor de dood van haar drakenkind. Dit maal weer bewapend met GPS, pen en helaas nog maar een werpgeocoin maar ditmaal ook met magische toverwoorden gingen wij het helse gevecht aan met deze woedende draak. De enige werpcoin die wij konden gooien trof gelukkig zijn doel in de enige zwakkeplek van een draak namelijk dat plekje tussen beide ogen waar de pantserbeplaating van een draak een ietsje wijkt. Hierdoor sproeide de nu blinde draak zijn muilvuur over ons uit, gelukkig hadden wij ons tijdig ingegraven en konden nadat de draak uitgeput was geraakt het genade schot afvuren met onze pennen. Nu de ook de 2e draak verslagen was en hiermee de wereld veiligheid hersteld gingen de Geo Bear en Apiedi@k weer uiteen maar niet zonder de afspraak om een volgende keer weer een dergelijke gevaar te gaan bezweren.
 8. Ik ben het ook eens met Delta123. Als een acteur of actrice met pensieon gaat of is overleden pakken ze ook zijn Oscars niet af.
 9. Bedankt voor het snelle antwoord. Ga morgen eens op mijn gemak uitdokteren.
 10. De laatste tijd zie ik steeds meer persoonlijk aangepaste stats banners op het forum. Ik wil mijn Apiedi@k's stats banner ook graag persoonlijker maken , hoe doe ik dat
 11. Bij mij het zelfde, niet echt blij mee. Want bij het uitprinten leverd dat dus weer een extra pagina op.
 12. Ben 51 dus in de groep 50-60 jaar, klinkt wel oud zeg. Maar ik kan nog 9 jaar in deze groep blijven dus dat valt dan weer mee.
 13. Wilxlii, gefeliciteerd met je 3000 st found. Ik zag dat je in Almere ook weer wat stipjes weg gepoets hebt.
 14. Hier wordt ik echt triest van. Ik hoop dan ook niet dat dit een tendens gaat worden want dan is de pret er wel heel erg snel af om caches neer te leggen. Jack de Ripper kom tot inkeer, laat niet vele mensen de dupe worden en houd de Geocaching sport gezond. Ik ben nog niet in S&T land wezen cachen maar ik hoop dat wel in de nabije toekomst te kunnen doen. Sterkte S&T
 15. Platinum!, nee, dat is voor mij nog ver weg. Maar vandaag was er het begin, de bronse pin werd door de post bezorgd. Ziet er mooi uit!
 16. Erg goed, heb hem gelijk bij mijn favorieten geplaatst.
 17. Nog een paar nachtjes slapen.
 18. Tijdens een camper-event van medecamperaars gehoord over geocaching. Intresse was snel gewekt omdat ik hoe dan oo elke dag minstens 1 a 1,5 uur wandel. Nu combineer ik mijn wandellust met het zoeken naar ceocaches. Bedankt Arjenne, dat je mij over deze leuke hobby hebt ingelicht.
 19. Elke cache die ik vind log ik. Maar wanneer er bijzondere omstandigheden zijn zoals cache plaats verwoest dan zal ik een tijdelijke alternatieve vindplaats inrichten en dan contact opnemen met de eigenaar, geef hem de nieuwe coordinaten en vertel wat er aan de hand is. Zodat deze verdere actie kan ondernemen.
 20. Markonie, Xaa en Pyne, veel plezier en natuurlijk succes in jullie ondersteuning voor CG.nl
 21. Na het lezen van het overleidings bericht was ik geroerd. Ik heb Coen nooit ontmoet maar voel me toch geroepen om zijn familie sterkte te wensen met het verwerken van hun verdriet.
 22. Ik heb eergisteren ook een Geolutin aangemaakt. Hij heet Apie. Apie is reislustig en wil graag reizen van cache naar door heel Europa. Binnenkort drop ik hem in een cache bij mij in de buurt en op http://www.geolutins.com/index.php kan zijn Apie zijn reis gevolgd worden.
×
×
 • Create New...