Jump to content

Bart40

Leden
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bart40

 • Rank
  Komt net kijken
 • Birthday April 17

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Nokia N8
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  nov 2010

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Hij is inderdaad vooral geschikt als je premium-member bent. De maker heeft er wel een soort omweg bij gemaakt. Hij slaat vrij veel caches op in het cache-geheugen. Dus als je er elke dag 3 bekijkt, heb je na een paar dagen toch een stuk of 10 in het geheugen. Maar het blijft behelpen voor niet premium-members. Inmiddels kun je wel direct vanuit de app je bezoek loggen. Maar dan moet je wel online gaan. Voor de kaarten kun je Nokia-maps kaarten gebruiken. Voordeel is dat je die thuis kunt downloaden en dan onderweg niet online hoeft te gaan voor de kaarten.
 2. Wat denk je van Hans Poeck GCPAZ1? HansPoeck of Fort Westervoort FortWestervoort
 3. De Cacheme app doet alles; van raadplegen groundspeak cache-database tot navigeren naar de cache. Ook tonen van logs, hints en cache-beschrijving gebeurt in de app zelf. Dus heb je er geen gps of andere app meer naast nodig.
 4. Voor Android en Iphone heb ik al veel cache-applicaties langs zien komen. Tot nu toe niet voor Nokia/Symbian. Recent vond ik de app Cacheme. Het is beschikbaar voor 3 Euro in de Nokia store: http://store.ovi.com/content/160806 . Op de website van de ontwikkelaar is (nu nog) een tijdelijk geldige versie te krijgen: http://www.harbaum.org/till/cacheme/index.shtml (helemaal naar beneden scrollen) Er zijn nog wat beperkingen; oa dat je vanuit de app nog niet kunt loggen. Maar overall is het (ook visueel) een prima app en er verschijnen regelmatig updates. Om optimaal te gebruiken is wel een premium membership noodzakelijk, maar dat ligt niet aan de app maar aan de voorwaarden van Groundspeak. Zonder premium membership kun je alleen standaard caches downloaden en maar maximaal drie per dag (worden wel opgeslagen in de app, dus je kunt vooruit werken). Voor mij een aanrader. Zonder de hele discussie over wel/niet cachen met een telefoon op te rakelen; mijn telefoon heb ik altijd bij me. Dus als ik ergens ben en plotseling tijd over heb, kan ik hiermee zien of er nog wat 'nuttigs' te doen is in de buurt.
×
×
 • Create New...