Spring naar bijdragen

De Doorlopers

Leden
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door De Doorlopers geplaatst

  1. Ooit kon ik op de site bij cachekaarten op nieuw likken en had dan een mooi zicht op all nieuwe caches in nederland. Werkt dit nit meer?
  2. De Doorlopers

    Kaart

    Op de kaart worden niet al onze founds zichtbaar, ook missen er caches (die zie je dan weer op een andere kaart). Hebben meer cachers daar last van?
  3. Wie heeft er een app gevonden (of andere oplossing) om een Garmin GPS aan te sluiten op genoemde tablet om op die manier vanuit een cachepagina waypoints te downloaden en door te zetten naar de GPS? Heeft iemand al de caches kunnen openen vanuit de kaartpagina op deze tablet (dit lukt ons ook niet in beta maps)? Team De Doorlopers
  4. Ik ben helemaal gelukkig, geen vragen meer bedankt.
  5. Gelukt, gewoon klikken en dan nog wat meer maar nu zit het erin. Weet je misschien ook hoe je in je profiel informatie zinnen onder elkaar moet krijgen
  6. Ik probeer mijn profiel te voorzien van een avatar. Ik moet om dit te bevestigen re-registeren. Hoe moet ik dat doen?
  7. Ik heb per ongeluk een TB bij een verkeerde cache gelogt. Hij staat nu op de Snakkert maar ligt in werkelijkheid in Buitendijks. Hoe moet ik het oplossen. Ik heb al enkele amaturistische poging ondernomen maar die liepen op niets uit.
  8. Bedankt voor jullie reacties. Het moet me nu wel lukken. Raar verschijnsel eigenlijk. Ik heb het al twee maal verlengt en nu wist ik opeens niet meer hoe het moest.
  9. Ik hab al jaren een PA en het is tijd voor verlengen. Ik kan helaas nergens meer vinden hoe ik dat moet doen. Help!
  10. Hij doet het nog steeds niet heeeeeeeeeeeelp!!
  11. Ja wij hebben er ook last van; balen
  12. Och gut, is dat het probleem? Ik dacht dat het om eigen geo gevallen ging. Er zijn legio geocachers en cache-eigenaren, die niet eens weten van het bestaan van die geo dingen. Het overgrote deel van de geocachers is geen forumbezoeker en je moet een forumbezoeker zijn, wil je überhaupt iets weten van dat spul. En zoals je zegt, niet iedere geocacher wil al die toeters en bellen op zijn cachepagina staan hebben. Ik heb volgens mij 25 geo deuren, maar ze staan bewust ook niet bij onze caches vermeld. Uiteindelijk ging mijn vraag over het uitreiken van een GD. Ik heb mijn antwoorden!
  13. Misschien wel. Alleen heeft hij al 13 GD' s en deze zijn volgens mij niet alleen recent uitgedeeld. Ik laat het hierbij. Ik denk dat de legger van QuoVadis er verder maar op moet letten. Ik heb mijn best gedaan
  14. Geo d'Or uitreiken moet je toch echt zelf doen... Dat heb ik inmiddels gedaan. Quo Vadis heeft er 13 GD'szag ik. Alleen op de listing staat geen enkelen GD vermelding
  15. Duwtje heeft wel geholpen maar op de listing staat nog stteds niet dat deze cache een GEO D"Or heeft. Misschien heeft hij nog een zetje nodig?
  16. Ga ik gelijk proberen! Gelukt! tnx voor het duwtje
  17. Ik probeer vandaag Quo Vadis een geo d'Or te geven. Ondanks mijn logfound blijft GC zeggen dat ik niet gelogd heb en dus niet kan toewijzen. Wat doe ik fout. Ik heb al eerder een GD uitgereikt en dat ging goed.
  18. Er is al veel gezegd. Inderdaad, hier zijn geen worden voor. Veel sterke gewenst met het verwerken van dit verlies De Doorlopers (Rob, Sonja en Kids)
  19. Zo'n leuk scherm waar het bericht waar je op reageerd zich herhaald lukt mij (nog) niet maar allen bedankt voor jullie reacties. Over die 25 dollar ga ik nog nadenken. Wel een mooie site trouwens
  20. Grappig met deze vraag zit ook al een tijdje. Premiumlid ben ik maar wat is GSAK registreren?
  21. Stomme vraag natuurlijk. Maar waar wordt je naam groen??? Ik heb al heel lang geleden betaald maar ik weet niet waar k groen zou moeten worden dus?? waar wordt mijn naam groen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...