Spring naar bijdragen

Asshi

Leden
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Mio Digiwalker P350
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2006

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    Maastricht
  1. Asshi

    MioMap gezocht

    Afhankelijk van welke digiwalker je hebt (168, 268(plus), 269(plus) 268: http://www.mio-tech.be/en/gps-navigation-p...us-overview.htm 269: http://www.mio-tech.be/en/gps-navigation-p...us-overview.htm 168: http://www.mio-tech.be/en/gps-navigation-p...68-overview.htm Of voor de algemene webshop: http://www.mio-tech.be/shop/ Succes! Groetjes Aswin en Shirin p.s. mocht je na aanschaf vragen hebben, we houden ons aanbevolen We zijn zeer tevreden over onze P350 (PDA) met MioMap V2. V2 biedt de mogelijkheid om coords in te voeren.
  2. Leuk filmpje en erg leuk gedaan om uit te leggen wat geocaching is door te laten zien!
  3. Asshi

    PPC met MIOmap V2 en GPS

    Bedankt! We zijn er inmiddels verder achter gekomen dat je met behulp van de OS GPS converter ook een heel eind komt. Waarschijnlijk werkt dat programma met behulp van dezelfde formule Verder met GPS Tuner hebben we de PDA verder "getuned". Zeker het digitale compas dat schijnbaar direct gebruik maakt van de aanwezige Navigatie (tot wel 11 satelieten). Tot nu toe zeer tevreden over het gebruik van PDA i.c.m. MioMap om te cachen!
  4. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik lees van alles over combinaties met TT, maar geen andere navigatie programma's. Ik heb ondertussen met GASK al verschillende mogelijkheden geprobeerd. Het is me opgevallen dat ik wel losse coordinaten kan invoeren in MIOmap maar volgens mij niet in het correcte formaat. Ik kan enkel kiezen uit de onderstaande 2 formaten: __,_____º __º,___'___" Maar geen van de caches ondersteund dit formaat. Daarbij komt ook nog eens het probleem dat ik in de MIOmap software niet de mogelijkheid heb/krijg om bijvoorbeeld een coordinaat van dit formaat in te voeren: N 51° 14.581 E 005° 40.192 (Yups, de IJzeren man bij Weert). Iemand tips? Ik hoor het graag van jullie Alvast bedankt! Groeten, Asshi
×
×
  • Nieuwe aanmaken...