Spring naar bijdragen

Eigenwijs

Leden
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Eigenwijs geplaatst

  1. Eigenwijs

    nachtcache

    Malyenki heeft helemaal gelijk. De nachtcache in Hardenberg is hartstikke leuk (al was het alleen maar omdat ik hem zelf geplaatst heb )! Verder is het afreizen naar Veendam ook lonend (evt. twee in één keer meepakken). Zoeken in Duitsland levert tot op heden meer resultaat op dan in Nederland. Nare bijkomstigheid is dan dat de dichstbijzijnde cache een flink eind reizen is vanaf de grens. Succes met nachtcachen!
  2. Volgens mij wordt er door de meesten gedacht aan icoontjes op een cachepagina, bij de attributes. Ikzelf zat ook te denken aan een icoontje voor op de cachekaart. Dit zou dan ook een simpel maantje kunnen zijn o.i.d. voor de mappoint versie. Voor de googlemaps versie kun je gewoon een ander kleurtje aan de ballonetjes meegeven.
  3. Wij hebben al vele geocaches gelopen door heel Nederland/Europa heen. En vinden het erg leuk om ook nachtcaches te lopen . Het vinden van deze nachtcaches is te omslachtig en lastig. Om deze reden kwam bij ons het idee op om wellicht een uniek icoontje te laten maken voor nachtcaches. Het is een stuk makkelijker zoeken naar nachtcaches. Daarnaast zijn nachtcaches dermate afwijkend van de 'gangbare caches', dat een uniek icoontje hier wel op zijn plaats zou zijn lijkt ons. Wij zijn benieuwd hoe hier door medecachers over gedacht wordt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...