Spring naar bijdragen

degraaffers

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door degraaffers geplaatst

  1. Wat leuk om alle reacties te lezen, ook mijn Graaffstertje van 10 jaar gaat dit jaar haar spreekbeurt over geocachen doen. Zij heeft ook al een plekje gevonden voor haar "schat" op het schoolplein. Ik ben zelf erg enthousiast maar probeer haar het werk te laten doen, dan kan ik nog een beetje sturen waar nodig is. Ik wens alle kinderen heel veel succes met hun spreekbeurt ! Katja.
  2. Het wordt toch een Nederlandstalige uitgave, waaarom niet gewoon "ZOEK!" of "GEVONDEN!" Groetjes, Katja
  3. Wat ook wel eens wil helpen, vanaf een andere kant de cacheplek benaderen. Dan zie je misschien een andere goede verstopplek. Wij zijn wel eens drie keer terug geweest om zo'n kokertje te kunnen opvissen. En wij gebruiken een (dikke) breinaald! En als het ons na een paar keer echt niet lukt, dan ga ik heel vriendelijk bij de maker vragen of ik iets niet goed heb begrepen. Ik kreeg altijd hele leuke, aardige reacties terug. Blijf zoeken! geogroetjes van Katja.
  4. Wij, deGraaffers, zijn gewoon een man en een vrouw, zoon van bijna 13 en dochter van bijna 10, en we heten de Graaff (met twee effen). Toen we de naam aan het invoeren waren, is het eigenlijk te snel degraaffers geworden. Later hebben we nog veel meer leuke namen bedacht, een daarvan hebben we al gebruikt voor onze eerste travelbug: de Geograaff. Deze is trouwens al eens door een echte geograaf gevonden. Hoe simpel kan het zijn? groetjes, Katja.
  5. degraaffers

    gps voor kinderen

    Onze dochter van 9 jaar loopt heel vaak mee met de Geko 201. Het voordeel van achter een pijltje aan lopen is dat ze zo lekker doorlopen. En ze weten al heel snel de goede plekjes te vinden. Soms neem ik haar ook mee als een soort alibi, het is niet gek als een kind de bosjes induikt \ Katja, van de Graaffers
×
×
  • Nieuwe aanmaken...