Spring naar bijdragen

Fazanten

Leden
 • Aantal bijdragen

  105
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Fazanten geplaatst

 1. Ik vind het ook een mooi ontwerp en ga zeker niets inleveren maar mochten er nog andere ontwerpen komen, zal ik die zeker een eerlijke kans geven Ontwerpers succes!!
 2. Fazanten

  Opbergen GPS

  Ik heb ook een Garmin hoesje voor de GPSmap 60C. Dit hoesje heeft een band zodat je die aan je riem kunt hangen. Op deze band heb ik klitteband gemaakt. Op de klep van mijn rugzak heb ik ook klitteband gemaakt op zo'n plek dat ik er al lopend bij kan om de GPS te pakken. Het voordeel hiervan is dat de GPS nauwelijks last heeft van je "sateliet schaduw". Wel bind ik altijd de GPS ook nog aan het koordje vast, mocht het klitteband losraken (bv door een laaghangende tak) dan blijft de GPS in elk geval hangen.
 3. Toen we in de zomer van 2005 met geocaching begonnen, waren we nog niet geregistreerd. Van een ander team hoorden we dat zij hun achternaam gebruikte als teamnaam. Het idee was toen snel geboren om een verbastering van onze achternaam, van Santen, als nickname te gebruiken En een avatar was toen ook snel gemaakt; aangezien we met z'n vieren zijn, bestaat die uit 4 Fazanten. De oorsprong van de kleuren laten zich raden.
 4. Fazanten

  TomTom New Zeeland

  Mocht je een garmin GPS hebben, bezoek dan eens het NZ open map project Ik heb deze kaarten (en een eigen topo-uitbreiding, ook op deze site te vinden) afgelopen maart gebruikt naar tevredenheid gebruikt. Helaas is het geen navigatiepakket zoals Tomtom, je zult zelf "Links" en "Rechts" moeten roepen. Mocht je geen garmin gebruiken maar Pocket PC met GPS dan kun je weer een progje vinden die deze files kan lezen. Mocht je op het zuider eiland komen, is het misschien leuk om mijn cache daar te zoeken, Key Summit. Je heb daar een prachtig uitzicht . En ook de wandeling er naar toe is zeker de moeite waard.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...