Spring naar bijdragen

fransamsterdam

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door fransamsterdam geplaatst

  1. Ik geloof je graag hoor, maar zover ben ik nog niet. De GPS60 heb ik aangeschaft om eens kennis te maken met deze hobby en qua prijs/lol/kwaliteit/prestatie-verhouding leek hij me op dit moment voor dit doel het aardigst. Eigenlijk is wat je nog meer zou kunnen krijgen alleen maar luxe. Maar verbeter me als ik ernaast zit. Als je in een bos net wel of net geen ontvangst hebt maakt dat natuurlijk wel een hoop uit. (Ik verbeter mezelf al...) Maar dan lees ik weer dat sommige 'verwachte verbeteringen in ontvangst' (helix antenne) toch weer iets tegenvallen. Laten we de voorpret over SIRFIII niet bederven en allen met spanning uitzien naar de eerste reviews. UPdate: Inmiddels ook dit draadje nog gelezen. Alleen kalmte kan ons redden.
  2. Daar moet ik de Professor bijvallen. Het verband tussen de antenne en chipset verdient nadere uitleg.
  3. Een paar dagen geleden heb ik mijn eerste GPS aangeschaft, een GPS60 zonder toeters en bellen voor 222 euri incl. USB kabel, Trip & Waypoint manager, polsriempje en rembourskosten. De 60CSx komt natuurlijk alleen goed tot zijn recht met de topografische kaart nederland (over een dag of 10 verkrijgbaar?), en Cityselect Europe. Dat is al gauw dik 900 euri voor de hele set. Zelfs ik, als iemand die gadgets erg kan waarderen, zal het nog wel even aanzien met mijn GPS60, hoewel ik natuurlijk wel overweeg om mij alvast op de wachtlijst te laten plaatsen.... Aanbod creeert vraag zeggen ze wel eens. Maar ja, als het aanbod leuk is en geld niet zo belangrijk word je toch in de verleiding gebracht. Kun je die nieuwe SIRFIII set eigenlijk ook uitzetten, zoals ik dat met WAAS kan? Of is het gewoon in plaats van een andere chipset, dus alles of niks? Dan wacht ik misschien toch liever nog maar de eerste ervaringen van gebruikers op dit forum af.
  4. Ik ben eigenlijk benieuwd wanneer die cache eens online komt. Door de week moet er weer gewerkt worden. En naar de Randstad toe rijden doe je ook niet eventjes na je werk. <{POST_SNAPBACK}> Hier staat dat de cache begin van de week online komt. Dus dan moet je tijdens je werk maar even kijken.
  5. Op de Talpa-site nu ook een link naar deze site.
  6. 1+1=2 Ben meteen tijdens het zien van het item bij Jack het internet opgegaan en heb de rest van zijn programma gemist... Inmiddels al wel een hoop geleerd over handheld GPS systemen. Wist niet eens dat die bestonden. De Garmin 60CSx lijkt me wel wat... Maar met een goede kaart en alleen de coordinaten moet het toch ook lukken? Of zie ik dat verkeerd? Zodra het een beetje aardig weer wordt ga ik met mijn bromscooter op pad hoor!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...