Spring naar bijdragen

jerry en tamara

Leden
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door jerry en tamara geplaatst

  1. Ook al kennen wij Reintje (coen) niet persoonlijk wil ieder die hem dierbaar is heel veel sterkte wensen met dit inmens verdriet gecondoleerd namens Team jertam (jerry en Tamara)
  2. Wij gebruiken gelukkig de ouden kaartjes nog We hebben het even geprobeerd. maar de google kaart was erg traag het was gewoon om te . Maar gelukkig had reintje de funtcie om over e stappen naar de ouden kaarten er no inehouden. En die gebruiken wij dan ook dankbaar Dus wat ons betreft kan de google kaart de prullenbak in.
  3. Gelukkig. Kun je die k***te google maps uit zetten. Vindt het helemaal niets. 1 ziet er niet echt mooi uit 2 hij laat niet alles zien 3 loopt steeds vast. Geef ons maar de oude versie. En gelukkig is dat ook nog mogelijk. Reintje de vos is het mischien mogelijk dat de keuze die je maakt om de oude kaart te gebruiken een vast gegeven wordt. Nu moet je op elke pc war je geocaching.nl bekijjt dit aan geven. En aangezien ik ook een mda gebruik. Kan ik die instelling niet invoeren. Dus houd hij steeds google maps. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...