Spring naar bijdragen

Beaver1213

Leden
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Beaver1213

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  TomTom Bluetoothreceiver (SiRFIII) + iPAQ RX3700
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Het Groene Hart
 1. Beaver1213

  Ontvangst PDA met TT5

  Tsja, ik herken het verschijnsel. Naarmate ik een cache nader en langzamer loop of af en toe stilsta, wordt de aanduiding onbetrouwbaarder. Ik moet dan het gebied echt op een behoorlijke wandelsnelheid doorkruisen om weer een relevante peiling te krijgen. (lekker op een steile heuvel! ) Ik had op advies van Toolief in Beeline het 'positionfilter' al uitgezet. Dat leverde op lage snelheid al wel een verbeterde nauwkeurigheid, maar het lijkt erop dat er dus ook nog iets in de hardware zit gebakken. De informatie in je link wordt wel heel erg technisch. Ik weet eigenlijk niet of ik het wel aandurf. Bovendien gebruik ik m'n Sirf-receiver ook nog in de auto en daar levert het dan juist weer problemen op, als ik het zo lees. Ik heb de losse TomTom Sirf-III BT-receiver. Zou deze ingreep daar ook op werken, denken jullie??
 2. Beaver1213

  Ontvangst PDA met TT5

  Hmm, ziet er leuk uit. Werkt 'ie dan ook met BT. Daar zie ik niks over staan in de beschrijving. (maar wellicht is het gewoon een stomme vraag )
 3. Beaver1213

  Ontvangst PDA met TT5

  Mooi, daar zou ik wel wat aan hebben
 4. Beaver1213

  Ontvangst PDA met TT5

  Klopt, dat merk ik ook als ik TomTom (met Co-Input) en Beeline samen wil laten draaien. TomTom is overigens helemaal niet sterk op wandelsnelheid. In hun eigen toelichting op gebruik van TomTom5 in bv stads wandelnavigatie, waarschuwen ze daar zelfs uitdrukkelijk voor. Bij een lage snelheid is het namelijk heel moeilijk om richting te bepalen. Het verschil tussen de ene meting en de andere is dan eigenlijk te gering voor TT om goed te werken. De voorspellende 'gave' van TT is dan nihil. Met de auto werkt dat prima en op de fiets gaat het ook nog wel (een beetje). Ik gebruik op mijn PDA (met losse SirfIII- receiver) TT5 met Bruine Beren Co-Input zolang ik in de auto zit en daarna ga ik over op Beeline.
 5. Bravo!! Ik had me als nieuweling al erg over de -inmiddels oude- foto verbaasd! Waar een frisse kijk van een buitenlandse bezoeker al niet toe kan leiden. En hartstikke leuk dat het zo actief wordt opgepakt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...