Jump to content

gian

Leden
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About gian

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  E-trex Legend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds Oktober 2003
 1. wil ik toch even maren.. Want ik download toch echt een versie 'Vito Active Trace 1.21 van het tabblad 'Windows Mobile Smartphone' (http://vitotechnology.com/en/products/download.php?ID=1432&BID=24). Je zou toch zeggen dat dit dan moet werken? En wanneer dat toch niet zo is, klopt het dan dat er geen geocache-software beschikbaar is voor smartphones?
 2. Ik wil mijn smartphone met Windows Mobile gaan voorzien van VITO. Volgens mij heb ik de goede download, maar de smartphine zegt telkens dat het programma niet geschikt is voor het apparaat. Zijn er meer mensen die hier last van hebben, en / of ligt een oplossing voor de hand??
 3. Nog even terug naar de originele vraag: Ik ben ondertussen iets verder, mede dankzij bovenstaande. Ik kan voor een leuk bedrag een smartphone (Qtek) met TT5 en een bluetooth GPS-receiver (SirffIII) aanschaffen. Over die smartphone ben ik wel enthousiast, ook omdat deze erg makkelijk waterdicht zijn te bedienen. Ik begrijp dat voor mijn wandelingen door de stad navigeren met TT niet erg handig is. Maar: - Kan ik Vito of Beeline op een smartphone met Windows Mobile installeren; - En ben ik dan in staat om waypoints / coordinaten up- en down te loaden via een USB-verbinding met mijn PC?
 4. Beste Beren, Zelf heb ik geen smartphone met windows mobile, maar ik denk over de aanschaf. Wat is er middels de co-input nu wel mogelijk, wat met Tom Tom niet kan? En kan ik met dit programma ook coordinaten vanuit mijn PC downloaden naar mijn smartphone? Of kan dat sowieso al als je bijvoorbeeld Vito op telefoon hebt zitten? Alvast bedankt!
 5. Ik had het laatst met iemand over de ontvangst van mijn Garmin GPSr, met name in de stad. In smalle starten en naast hoge gebouwen valt dit natuurlijk nog wel eens weg. Mijn gesprekspartner vertelde mij dat hij regelmatig met TomTom op de PDA (hier heb ik geen ervaring mee) door de stad banjerde, en dat hij geen last had van zwakke ontvangst. Zelf dacht hij dat dit lag aan het feit dat TT 'meedenkt' (waar loop je, hoe hard ga je) waardoor het systeem misschien wel het signaal kwijt is, maar je nog wel kunt blijven navigeren. In een tunnel in de auto valt 'ie tenslotte ook niet weg. Maar klopt dit ook? En stel dat het klopt: kun je op een PDA dan ook bijvoorbeeld Vito of een ander cache-programma laten draaien met TT op de achtergrond, waardoor je de pijl in het scherm gewoon blijft zien, ook al is de ontvangst even niet sterk genoeg? Ben benieuwd!
 6. Vandaag reed ik met m'n GPS-je op de fiets, en hij had nogal wat moeite met de ontvangst. Op het satellietscherm was duidelijk te zien dat de aanwezige satellieten zich niet recht boven me bevonden. Mijn ervaring is: hoe meer er in het midden van mn schermoje staan, des te beter de ontvangst. Kan ik ergens zien of berekenen wanner dit nou het geval is? Zodat ik weet dat ik volgende week zaterdagochtend in de omgeving van Utrecht een prima ontvanst heb? Alvast bedankt, Gian.
 7. Stel, ik heb een straatnaam of postcode (6 karakters), en ik wil daar met GPS heen. Is er een programma of een site waarop ik de coordinaten van die postcode of straat te weten kan komen?
 8. Ik heb een E-trex Legend, en wil graag een gedetailleerdere kaart inladen van Europa. Ik heb een kabeltje, maar niet de software. Op welke manieren kan ik aan die kaarten komen, en welke programma's kan ik gebruiken om de kaarten uiteindelijk in te laden? Gr Gian.
×
×
 • Create New...