Spring naar bijdragen

Skyhunter

Leden
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Skyhunter geplaatst

 1. @Peetee... JOEPIE!!!!! Het is gelukt! En oh, zo makkelijk! Had ik nooit gedacht. Ook de andere leden... bedankt voor jullie input/hulp!
 2. Bedankt Peeters voor de (tweede) link... Klopt als een zwerende vinger, ik moest dat wel weten. Sorry hiervoor! Alleen had en kan ik mij nog niet inloggen. Zijn weekend (zondag 13-10-‘19 - dinsdag 15-10-‘19) aan het Amsterdamse waterleidingduinen en heb mijn inloggegevens niet bij de hand. Thuis zal ik mijn gpsmap 66st eens registreren. Nogmaals bedankt voor de moeite en de link! Zou het niet lukken, meld ik mij... mvg, Frank.
 3. Die link is alleen maar om in te loggen, niet om de Garmin 66st te registreren.
 4. En waar moet ik dan bij .com de code invullen? Heb nergens iets gezien/kunnen vinden waar ik een code in moet geven. Maak eens een screenshot als dat lukt?
 5. Bedankt voor het meedenken. Het gaat ook alleen maar via WiFi. Met een USB kabel staat op het display een USB connectie teken. Heb een video als bijlage, daar staat in hoe het gaat en hoe ik de foutmelding krijg. Ik heb mij wel kunnen registreren op de geocaching.com + .nl maar mijn toestel niet. Ik vind dat vreemd! Waarom niet meteen het toestel kunnen registreren, dan waren we er meteen vanaf! Garmin Connect en Garmin Explore werkt ook niet om het toestel te registreren. Heb ik namelijk al geprobeerd. De verkoper van de 66st heeft al een mail gestuurd naar Garmin, maar we wachten nog op antwoord. Trouwens, de verkoper is een hele schappelijke man! Tot nu toe een goede service. mvg, Frank.
 6. Hallo Geocachers, Ben in het bezit van een GPSMAP 66st en wil hem graag registreren. Dit lukt van geen kant! Ook niet na verbinding maken met WiFi of Bluetooth via gsm. Misschien zijn er mensen die ook het probleem hebben en mij kunnen helpen. mvg, Frank. IMG_0122.MP4
 7. Skyhunter

  Garmin GPSmap66st

  Als je een verbruikstoestel hebt (in dit geval een mapgps 66st) met 2 of meer AA (of AAA), en de accu’s zouden leeg zijn, is er altijd maar 1 accu/batterij die leeg is. En inderdaad zoals hier ook boven beschreven. Het beste is toch om de batterijen/accu’s ‘los’ op te laden met een oplader. Heb zelf eneloop accu’s, vind deze super icm de Maha oplader. Deze lader kan de accu ‘gezonder’ maken. Dus om de accu’s aan elkaar te koppelen om ze intern op te laten laden is een minder goed idee, ook als je de lader vergeten bent. Koop dan nieuwe niet oplaadbare AA in een winkel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...