Spring naar bijdragen

geocase

Leden
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door geocase geplaatst

 1. Sinds deze update kan ik nieuwe caches (mailtje met hyperlink) niet meer snel openen met de Android-app, maar alleen met de browser of c-geo. Volgens mij omdat Coord.info niet meer bij de app geregistreerd staat als ondersteund webadres. Weet iemand of je dat zelf kan herstellen?
 2. geocase

  Samen Met De Hond Cachen

  Nog een leuke in Bilthoven (bij Utrecht): Rondje Heidepark, GCYYDV Lekker park, of eigenlijk een stuk bos, met een meertje. Honden mogen het hele jaar los.
 3. geocase

  Samen Met De Hond Cachen

  Al weer een wat ouder onderwerp, maar nog steeds actueel; waar vind je een goede combinatie van losloopgebieden en caches? In de hele discussie is er voor zover ik zo snel heb gezien niet één cache genoemd die voldoet aan het gevraagde. Ik weet er in ieder geval twee in de buurt van Utrecht: Rondje IJsselbos, GC3WPKO (laarzen aan, en lekker lopen) A.w.i.P. (A walk in Pan), GCA82 (niet de hele route mag de hond los, maar een flink stuk wel in heen lekker bos)
 4. geocase

  Notify Werkt Niet Meer

  Bloodwoosj, naar aanleiding van jouw reactie heb ik wat verder gekeken in de gmail instellingen. Blijkbaar heb ik daar zelf een keer zitten knutselen met filters. Er stond tenminste een filter, en na verwijdering werkte de boel weer! Stom hoor. Blijkbaar heeft het selectieve geheugen hier weer toegeslagen; ik kan me niets herinneren van het instellen van filters. Bedankt voor de reacties! Resultaat: problem solved.
 5. geocase

  Notify Werkt Niet Meer

  Aha! Met een ander emailadres werkt het wel (met dank aan de eitjes). Moet ik nou een ander adres gaan maken/gebruiken voor alleen de notify? Liever niet... :-( Iemand enig idee wat hier aan de hand is, of hoe het op te lossen is? En voor de correcte terminologie: het gaat hier dus over de 'Instant Notification Service'.
 6. geocase

  Notify Werkt Niet Meer

  Ik gebruik mijn standaard adres zoals geregistreerd bij mijn account. Het is een gmail.com adres. Goed idee om 't eens met een ander adres te proberen!
 7. Sinds juni krijg ik geen berichten meer van het publiceren van caches via 'Notify'. De verzending lijkt spontaan gestopt te zijn. Ik heb inmiddels de notifications aangepast, een nieuwe aangemaakt, etc. maar geen effect. Het mailadres klopt natuurlijk. Logs, pocket query's en persoonlijke berichten komen wel gewoon binnen. Iemand enig idee wat er mis gaat? Groeten, geocase.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...